Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά ποιότητας

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά ποιότητας

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Εννέα χρόνια μακριά από οποιοδήποτε τρόπαιο παραμένει η Μίλαν. Η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου, είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος για φέτος. Σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Ιταλίας, σήμερα υποδέχεται τη Γιουβέντους. Μία ομάδα την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ ο προπονητής της (Στέφανο Πιόλι) και σε σύνολο 20 αγώνων.

Πέντε ισοπαλίες και 15 ήττες σε αυτό το διάστημα ο απολογισμός του Ιταλού προπονητή της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» πάντως έχουν δείξει βελτίωση στην επανεκκίνηση της σεζόν μετά τη διακοπή λόγω του Κορωναϊού και σε 4 ματς ο απολογισμός τους είναι 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε επίπεδο Σέριε Α. Αυτό βέβαια ισχύει και για τη Γιουβέντους, η οποία μετράει 4/4 στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή. Η φιλοξενούμενη, λόγω και διαφοράς ρόστερ έχει το προβάδισμα για τη νίκη που την φέρει «αγκαλιά» με ακόμα ένα πρωτάθλημα και το διπλό σε απόδοση 2.20 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και τη συνάντηση Γουότφορντ – Νόριτς. Κομβικό ματς για την παραμονή για αμφότερες, με τη Νόριτς να είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη ώστε να διατηρήσει ανέπαφες τις πιθανότητές της ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Νόριτς είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 12 ήττες) όμως σήμερα παίζει... τα ρέστα της, αφού με κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ουσιαστικά θα πρέπει να καταστρώνει τα πλάνα της για την Τσάμπιονσιπ. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό σε απόδοση κοντά πέντε μονάδων μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα με το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας και την αναμέτρηση Εξτρεμαδούρα – Κάντιθ. Στην προτελευταία θέση η γηπεδούχος, πρωτοπόρος η Κάντιθ, η οποία θέλει τη νίκη ώστε να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Υπαρκτή η διαφορά δυναμικότητας, όπως αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, με το διπλό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.
 

Τελευταία Νέα