Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό Ευρώπης η Σοσιεδάδ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό Ευρώπης η Σοσιεδάδ

bet365

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της Πανδημίας, επηρέασε σημαντικά τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική και μετά από πέντε αγώνες (με 1 ισοπαλία και 4 ήττες στο διάστημα αυτό) κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, στο 2-1 επί της Εσπανιόλ. Αποτέλεσμα το οποίο επιτρέπει στους Βάσκους να διατηρούνται στις θέσεις για το Γιουρόπα Λιγκ και να ελπίζουν μαθηματικά ακόμα και στην 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ, σενάριο που βέβαια συγκεντρώνει δυσκολίες μετά το αρνητικό σερί που είχε προηγηθεί.

Αυτή τη στιγμή η Σοσιεδάδ είναι στην 7η θέση και εφόσον νικήσει σήμερα πιάνει τη Χετάφε στους 53 πόντους και μειώνει στον πόντο από την 5η θέση και τη Βιγιαρεάλ που χθες έχασε βαθμούς. Η Λεβάντε, από την οποία φιλοξενείται σήμερα η Σεβίλλη, έδειξε ανταγωνιστική στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ωστόσο, δεν κυνηγάει κάτι και πρακτικά είναι βαθμολογικά αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή (πρωταρχικός στόχος). Η Σοσιεδάδ διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα ενώ μετά και τη νίκη που προηγήθηκε περιμένουμε να έχει ανεβασμένο ηθικό. Σε συνάρτηση και με το μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό ματς, το διπλό σε απόδοση 2.20 στη Novibet αποτελεί την επιλογή μας.

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Τουρκία αυτή τη στιγμή, όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, είναι η Μπεσίκτας (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα 6 τελευταία). Μαθηματικά έχει ελπίδες για την τρίτη θέση, η οποία εξαιτίας της τιμωρίας της Τραμπζονσπόρ, δίνει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την προτελευταία Καϊσερίσπορ φιλοξενείται σήμερα. Είναι ομάδα που έχει βελτιωθεί τελευταία, προερχόμενη από δύο σερί νίκες, δεν αποτελεί όμως σε καμία περίπτωση φόβητρο. Η Μπεσίκτας έχει τη δυνατότητα να μπει δυνατά στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ και λογικά δεν θα την αφήσει αναξιοποίητη. Χαμηλό σε απόδοση αλλά λογικό διπλό. Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το διπλό της Πόρτσμουθ στην αναμέτρηση με την Οξφορντ, στο δεύτερο και τελευταίο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ.
 

Τελευταία Νέα