Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.07.20|09:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Παππάς: Η Ούνικς, οι ελληνικές ομάδες και... ο Ολυμπιακός

παππάς-η-ούνικς-οι-ελληνικές-ομάδες-κα-168822

Ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε πως ο Νίκος Παππάς δεν βρίσκεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του έληξε και πλέον ο 30χρονος γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρα από τους «πράσινους», όπου βρισκόταν για μια 7ετία (από το 2013), είχαν προηγηθεί οι εξής ομάδες: Πανελλήνιος (2006-2008), Μπιλμπάο (2008-2011, με δανεισμούς ενδιάμεσα στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και στον Κολοσσό Ρόδου), ΠΑΟΚ (2011-12) και Πανιώνιο (2012-13).

Ποια φανέλα θα φορέσει την επόμενη σεζόν ο Νίκος Παππάς; Οι στοιχηματικές έχουν βγάλει αποδόσεις, με ξεκάθαρο φαβορί.

Φαβορί η Ούνικς

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, οι στοιχηματικές έδιναν μεγάλο φαβορί για επόμενο σταθμό στην καριέρα του, την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, πλέον οι αποδόσεις άλλαξαν και επικρατέστερη να τον αποκτήσει φαντάζει η Ούνικς Καζάν, με την απόδοση της Ενωσης να ανεβαίνει στο 9.00.

Στη λίστα βρίσκεται ακόμα μία ελληνική ομάδα, η οποία θα παίζει στο Eurocup της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τον Προμηθέα Πατρών, με την ομάδα της Αχαΐας να βρίσκεται στον 5.00 για την απόκτηση του διεθνή γκαρντ.

 

 

Στη λίστα και ο Ολυμπιακός

Υπάρχουν αρκετές ομάδες που συμπληρώνουν τη λίστα με τον πιθανό προορισμό του Παππά. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, με την απόδοσή του βέβαια να φτάνει στο 11.00. Από ελληνικούς συλλόγους συμπεριλαμβάνεται και το Περιστέρι, σε πιο χαμηλή τιμή (8.00).

Οι υποψήφιες Ευρωπαϊκές ομάδες

Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μετακομίσει εκτός Ελλάδας ο Νίκος Παππάς, με αρκετές πιθανές ομάδες να κάνουν «κρούση».

Εκτός της Ούνικς, στη λίστα είναι και οι Βίρτους Μπολόνια (7.00), Λοκομοτίβ Κουμπάν (9.00), Ζενίτ (9.00), Μακάμπι Τελ Αβίβ (15.00), Βιλερμπάν (18.00), ενώ τελευταία επιλογή να επιστρέψει στην Ισπανία, αυτή τη φορά για χάρη της Βαλένθια (21.00).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip