Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις

bet365

Μετά και τη νίκη της Λεβερκούζεν στην έδρα της Φράιμπουργκ, η Γκλάντμπαχ υποχώρησε από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και το μεγάλο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να κρατά τις τύχες στα χέρια της, αφού εφόσον νικήσει σήμερα την Ουνιόν Βερολίνου θα βρεθεί ξανά στις προνομιούχες θέσεις. Σημαντικός παράγοντας για τη Γκλάντμπαχ αποτελεί ο παράγοντας έδρα, εκεί που φέτος έχει απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (από Λειψία, Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν).

Η Ουνιόν μετά και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να βρει τις λύσεις στην άμυνα ενώ με τη σειρά της υστερεί στα εκτός έδρας ματς. Περιμένοντας από τη Γκλάντμπαχ να μπει δυνατά στο ματς και να θελήσει να βάλει τις βάσεις νίκης και με δεδομένο πως είναι ομάδα που σκοράρει αρκετά στο πρώτο ημίωρο των εντός έδρας αγώνων της, επιλέγουμε τη νίκη της γηπεδούχου και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.55 στη Novibet. Είναι σε θέση να προηγηθεί τουλάχιστον με 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μισό να διευρύνει τη νίκη της.

Παραδοσιακό ντέρμπι στην Κόστα Ρίκα, μεταξύ της δεύτερης της κατάταξης Αλαχουελένσε και της πρωτοπόρου Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Η γηπεδούχος έχασε βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική (ήττα 3-1 στην έδρα της Μουνισιπάλ Γκρέσια) και η νίκη είναι επιτακτική, εφόσον θέλει να έχει πιθανότητες για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος συνολικά ενώ παραμένει αήττητη στο γήπεδό της, με απολογισμό 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα θετικά εν όψει του ματς με τη Ντεπορτίβο, η επιστροφή του σημαντικού μεσοεπιθετικού Τζόναταν ΜακΝτόναλντ (13 γκολ σε 34 συμμετοχές) που εξέτισε ποινή τιμωρίας τεσσάρων αγωνιστικών.

Μετρώντας κυρίως το κίνητρο και φυσικά τον παράγοντα έδρα, ο άσος της Αλαχουελένσε σε αποδόσεις διπλασιασμού και πάνω, αποτελεί την επιλογή μας.
 

Τελευταία Νέα