Προγνωστικά στοιχήματος | Με τα λογικά φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με τα λογικά φαβορί

bet365

Εξαιρετική δουλειά κάνει στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ ο Βλάνταν Ιβιτς. Η ομάδα του τερμάτισε αήττητη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 19 νίκες και 7 ισοπαλίες απολογισμό. Σήμερα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των θέσεων στην Ευρώπη, υποδεχόμενη την Χάποελ Χάιφα. Αμυντική η φιλοσοφία της φιλοξενούμενης, αναμένεται να παίξει πρώτα για το μηδέν παθητικό. Η Μακάμπι αυξάνει το ρυθμό στο δεύτερο μισό, οπότε η λογική λέει πως το ματς είναι πιθανό να μην ξεφύγει στο σκορ. Στην αναζήτηση της καλύτερης απόδοσης σε συνάρτηση με το ρίσκο, καταλήγουμε στο συνδυαστικό στοίχημα 1&Under 3.5 σε απόδοση 1.95 στον Stoiximan.

Οι αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα είναι φυσικά αυτές που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα, το οποίο περιλαμβάνει στη σύνθεσή του αρκετά ματς, που μας θυμίζουν την εποχή προ Κοροναϊού και της διακοπής των πρωταθλημάτων. Εναλλακτική επιλογή, για όσους δεν θέλουν να στοιχηματίσουν, αποτελούν τα δωρεάν φρουτάκια.

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και τη συνάντηση Πάξι – Φέχερβαρ. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, με τη Φέχερβαρ (πρώην MOL Βίντι) να είναι στη δεύτερη θέση και την Πάξι στην προτελευταία. Το ματς είναι στα μέτρα και τις δυνατότητες της Φέχερβαρ, η οποία προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο και σήμερα έχει ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να αντιδράσει. Το διπλό είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα Τσεχίας και τον αγώνα Σίγκμα Ολομουτς – Πρίμπραμ. Μόνο ήττες για την Πρίμπραμ φέτος ως φιλοξενούμενη και σε 12 ματς. Σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις 3 γκολ ενώ έχει δεχθεί 34. Η Σλόβαν είναι ομάδα έδρας και λογικά δεν θα δυσκολευτεί, με τον άσο να προσφέρεται σε αξιοπρεπή απόδοση.
 

Τελευταία Νέα