Προγνωστικά στοιχήματος | Με υψηλό ρίσκο στο ντέρμπι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με υψηλό ρίσκο στο ντέρμπι

bet365

Μεγάλο ντέρμπι στη Μπουντεσλίγκα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Ενα ματς, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να κρίνει πολλά στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί, με την Μπάγερν να είναι πρωτοπόρος.

Εφόσον πάρει σήμερα αποτέλεσμα, θα έχει κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ενώ φυσικά αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς είναι η Ντόρτμουντ, στην προσπάθεια να διατηρήσει ανέπαφες τις πιθανότητές της ώστε να κόψει πρώτη το νήμα. Με το κίνητρο θα πορευτούμε και ο άσος αποτελεί το πρώτο bet της ημέρας. Ενα σημείο που προσφέρεται σε υψηλή απόδοση και ειδικότερα στο 3.75 στη Novibet. Η Ντόρτμουντ, έχει και ως σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση, αφού επικράτησε και στα 2 πιο πρόσφατα ματς που υποδέχθηκε τους Βαυαρούς. Στις αρχές Αυγούστου για το Σούπερ Καπ (2-0) αλλά το Νοέμβριο του 2018 για την Μπουντεσλίγκα (3-2).

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος από τη Β Γερμανίας και τη συνάντηση Γκρόιτερ Φιρτ – Οσναμπρικ. Εξαιρετική παράδοση για τη γηπεδούχο, με απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 πιο πρόσφατα ματς που έχει υποδεχθεί τη σημερινή της αντίπαλο. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται παράλληλα η Γκρόιτερ Φιρτ, τη στιγμή που το αμυντικό πρόβλημα είναι έντονο στην Οσναμπρικ, όπως επιβεβαίωσε στην εντός έδρας ήττα από το Αννόβερο (2-4) στο ματς που προηγήθηκε χρονικά. Δίνουμε το προβάδισμα νίκης στη γηπεδούχο και ο άσος είναι το δεύτερο σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από το Κύπελλο Ουγγαρίας και τον ημιτελικό μεταξύ Φέχερβαρ – Μεσόκοβεντζ. Ισοπαλία με 1-1 σκορ στο πρώτο ματς, με τη Φέχερβαρ, από τη στιγμή που αγωνίζεται εντός έδρας, να έχει το σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Στα θετικά για τη Φέχερβαρ και η παράδοση, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία απέναντι στην Μεσόκοβεντζ από το 2013 έως και σήμερα. Κυρίως λόγω έδρας, ο άσος αποτελεί την επιλογή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα