Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στη Γερμανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στη Γερμανία

bet365

Η Γερμανία, έδειξε το δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, μετά την πανδημία με τον Κοροναϊό. Ηδη, διανύουμε τη δεύτερη αγωνιστική μετά και την επανεκκίνηση τόσο στη Μπουντεσλίγκα όσο και τη δεύτερη κατηγορία. Από τις δύο αυτές κατηγορίες προέρχονται οι σημερινές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος. Φυσικά, ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν και τα νόμιμα καζίνο.

Το πρώτο ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Μάιντζ – Λειψία. Η Μάιντζ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Κολωνία (2-2), ένα ματς που έδειξε πως έχει διατηρήσει την επιθετική τακτική που είχε (προ διακοπής) αλλά και πως και τα αμυντικά κενά, τόσο λόγω αγωνιστικής φιλοσοφίας όσο και ρόστερ, συνεχίζουν να υφίστανται. Το γεγονός πως διαθέτει μαζί με την ουραγό Πάντερμπορν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας συνολικά (55 γκολ παθητικό), το επιβεβαιώνει.

Η Λειψία δεν κατάφερε να παρουσιαστεί αποτελεσματική στην εντός έδρας συνάντηση με τη Φράιμπουργκ (1-1), κρατάμε όμως το γεγονός πως είχε διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Στο ματς με τη Μάιντζ αναμένεται να βρει περισσότερους χώρους και να πάρει τη νίκη. Σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση και από τη στιγμή που περιμένουμε τη Λειψία με επιθετική διάθεση ώστε να «καθαρίσει» από νωρίς το αποτέλεσμα, ρισκάρουμε με το διπλό στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.83 στον stoiximan. Επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου, το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο ματς της ημέρας στην Α Γερμανίας, η Σάλκε υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ. «Ψάχνεται» αγωνιστικά η γηπεδούχος, έχει όμως με το μέρος της την παράδοση (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 1 ήττα) αλλά και πολύ καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από την αποψινή της αντίπαλο. Ο άσος σε αποδόσεις φαβορί είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ολοκληρώνουμε με Β Γερμανίας και τον αγώνα Αμβούργο – Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Αρμίνια είναι πολύ σοβαρή από την αρχή της σεζόν και πρωτοπόρος της κατηγορίας. Ακόμα, έχει εξαιρετική συμπεριφορά ως φιλοξενούμενη (8 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα). Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα