Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σίβασπορ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σίβασπορ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Περιορισμένη η αγωνιστική δράση σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ακόμα κάποιες χώρες όπου συνεχίζονται κανονικά οι υποχρεώσεις, χωρίς βέβαια την παρουσία θεατών. Μία από τις κατηγορίες που διεξάγονται ματς σήμερα είναι η Α Τουρκίας. Στο ματς που ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική, η Αντάλιασπορ υποδέχεται τη Σίβασπορ. Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η τελευταία. Μετά μάλιστα και τις γκέλες των δύο πρωτοπόρων στο μεταξύ τους ματς (Τραμπσονσπόρ, Μπασακσεχίρ) έχει τη δυνατότητα με νίκη να μειώσει στον πόντο τη διαφορά.

Στα θετικά, το γεγονός πως έχει και ως σύμμαχο την παράδοση (14 νίκες, 8 ισοπαλίες, 9 ήττες συνολικά). Η Αντάλιασπορ έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της το τελευταίο διάστημα μετρώντας 7 ματς αήττητη (3 νίκες, 4 ισοπαλίες ο απολογισμός της) κάτι στο οποίο συνέβαλλαν οι σωστές μεταγραφικές τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Από τη στιγμή πάντως που δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα (2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες) και η Σίβασπορ έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, το διπλό σε απόδοση 2.20 στη Betshop είναι το σημείο που μπαίνει στις επιλογές μας.

Αγωνιστική δράση και στην Αργεντινή, με τις αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ. Σε δύο ομίλους χωρισμένες οι ομάδες, προκρίνονται οι 2 πρώτες από τις 12 κάθε ομίλου στην επόμενη φάση (ημιτελικά). Οι βαθμοί μετρούν στην ειδική βαθμολογία (παραμονή, συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις) και ως αυτού όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο.

Μεταξύ των αγώνων που διεξάγονται σήμερα το Ροζάριο Σεντράλ – Κολόν Σάντε Φε, ματς με το οποίο θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος. Η έδρα αποτελεί το «όπλο» της Ροζάριο, εκεί που μετράει έξι σερί νίκες (όλες για το πρωτάθλημα). Υποδέχεται μία ομάδα που επίσης παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο γήπεδό της, αλλά μακριά από αυτό χάνεται. Είναι ενδεικτικό πως μετράει εννέα σερί ήττες ως φιλοξενούμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει να βγάλει διπλό από τον Μάιο του 2018 (19 ήττες και 5 ισοπαλίες έκτοτε). Δίνουμε σαφές προβάδισμα στον άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα