Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε Τουρκία, Αγγλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε Τουρκία, Αγγλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Χωρίς νίκη παραμένει τον τελευταίο μήνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Φενερμπαχτσέ. Πέντε ματς έχει δώσει σε αυτό το διάστημα με 3 ήττες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Η άμυνα, είναι το τομέας που έχει στοιχίσει, αφού έχει δεχθεί τουλάχιστον από δύο γκολ σε κάθε ένα από τα πέντε αυτά ματς που αγνοεί τη νίκη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -9 από την τέταρτη θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και η κατάκτηση των τριών βαθμών στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κόνιασπορ, είναι το μοναδικό που απασχολεί.

Θετικό για τη Φενέρ είναι το γεγονός πως αντιμετωπίζει την ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στην κατηγορία (1 νίκη, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες), αλλά και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση, με μόλις 6 γκολ στο ενεργητικό της σε 12 ματς. Πιστεύουμε πως η Κόνιασπορ είναι ένας ιδανικός αντίπαλος ώστε να επιστρέψει σήμερα στις νίκες και το διπλό σε απόδοση 2.16 στη betshop μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Οπως η αναμέτρηση της Φενέρ, έτσι και αυτή μεταξύ Αλάνιασπορ – Γκαζιαντέπσπορ που είναι επίσης προγραμματισμένη για σήμερα, διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετική προσέγγιση στους αγώνες τους με τη γηπεδούχο να χαρακτηρίζεται και από το G/G. Περιμένοντας έτσι και σήμερα ένα ανοικτό ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα G/G + Over 2.5 σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Από την Αγγλία και τη Νασιονάλ Λιγκ, όπου επίσης υπάρχει αγωνιστική δράση σήμερα, θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος. Δεκατέσσερα ματς χωρίς νίκη για την Τσόρλι, η οποία ουσιαστικά παίζει χωρίς στόχο, αφού ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος. Απέχει 15 πόντους από τη 16η της βαθμολογίας και ως αυτού απομένει να «σφραγιστεί» και μαθηματικά. Από τη Μπρόμλεϊ φιλοξενείται σήμερα, με τη γηπεδούχο να θέλει το αποτέλεσμα ώστε να μπει ξανά στη διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ ανόδου και μπορεί να την πάρει. Πηγαίνουμε με τον χαμηλό σε απόδοση αλλά αρκετά πιθανό άσο.

 

Τελευταία Νέα