Προγνωστικά στοιχήματος | Προβάδισμα νίκης για Χιμνάσια

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προβάδισμα νίκης για Χιμνάσια

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής πρόσφατα, με τη νίκη που σημείωσε στο φινάλε επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ομάδας στην οποία βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ηταν η πρώτη ήττα μετά από δύο κολλητές νίκες για τη Χιμνάσια, η οποία γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία.

Σήμερα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Λιγκ Καπ Αργεντινής, μία διοργάνωση που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, αφού οι βαθμοί του Λιγκ Καπ προσμετρούνται στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού που ισχύει στην Αργεντινή. Υποδέχεται τη Μπάνφινλτ, με τη φιλοξενούμενη να μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη, με 2 ισοπαλίες και 3 ήττες απολογισμό στο διάστημα αυτό και με κακή εμφάνιση στο πιο πρόσφατο. Δίνουμε προβάδισμα νίκης στη Χιμνάσια και επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.30 στη Winmasters.

Η Αργεντινή είναι μία από τις λίγες χώρες που υπάρχει κανονικά αγωνιστικά δράση, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Λόγω της έλλειψης πολλών επιλογών αγώνων, πολύ καλή εναλλακτική επιλογή μπορεί να αποτελέσει το Online Καζίνο Ελλάδα, όπου εξίσου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από τους παίκτες.

Δράση πλην της Αργεντινής υπάρχει σήμερα και το Μεξικό. Μεταξύ των αγώνων το Μονάρκας – Κερέτατο. Παραδοσιακά τα ματς μεταξύ των δυο ομάδων έχουν γκολ (Over 2.5 τα 8 από τα 10 τελευταία) ενώ γενικά και οι δύο είναι ομάδες με επιθετικό πλάνο. Τα δεδομένα μοιάζουν έτσι ευνοϊκά ώστε να δούμε και σήμερα ένα μεταξύ τους ματς με θέαμα και αρκετά γκολ. Προφανής επιλογή το Over 2.5.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν που ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Στην παραμονή στοχεύουν αμφότερες ενώ το κοινό τους στοιχείο είναι η ευάλωτη αμυντική γραμμή τη στιγμή που η γηπεδούχος είναι ομάδα με επιθετική συμπεριφορά, κάτι που τις περισσότερες φορές έχει πληρώσει. Με τη λογική πως δεν περιμένουμε από τη Φορτούνα να αλλάξει την τακτική της και επειδή οι δύο ομάδες δεν είναι αξιόπιστες αμυντικά, επιλέγουμε το G/G.

 

Τελευταία Νέα