Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα επί Αγγλικών ομάδων, ζητάει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω του Κορονοϊού τη Γουλβς, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Η αναμέτρηση μονοπωλεί το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς και είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές.

Είναι η τρίτη φορά φέτος και πέμπτο ματς που η ελληνική ομάδα θα βρει απέναντί της στην Ευρώπη ομάδα από το Νησί. Αρχικά ήταν η Τότεναμ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (2-2 εντός έδρας, ήττα 4-2 εκτός έδρας) και στην προηγούμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ η Αρσεναλ, από την οποία ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη (1-0) και νίκησε στο Λονδίνο (2-1) με το εκτός έδρας γκολ να του εξασφαλίζει και την πρόκριση.

Αρνητικό στοιχείο για την ελληνική ομάδα είναι σίγουρα η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, ωστόσο, έχει δείξει φέτος στην Ευρώπη πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ακόμα, πρόκειται για ομάδα με πολύ περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις την τελευταία 20ετία ενώ σαν όνομα, ο αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγαθήριο. Με το ανάλογο ρίσκο, ο άσος σε απόδοση 2.95 στην Interwetten μπαίνει στο παιχνίδι μας, περιμένοντας ακόμα μία φορά ένα ώριμο ποδοσφαιρικά παιχνίδι από τον Ολυμπιακό.

Από την Ελλάδα στην Αυστρία και τον αγώνα ΛΑΣΚ Λiντζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επίσης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Ομάδα με πολύ περισσότερες παραστάσεις η Μάντσεστερ, υπερτερεί και βάσει ρόστερ και ζητούμενο σήμερα είναι να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Ακόμα, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η γηπεδούχος θα έχει σήμερα την απουσία τεσσάρων βασικών της μονάδων. Των αμυντικών Βίσινγκερ, Φιλιποβιτς, Πότζμαν και του εξτρέμ Γκοϊγκίνγκερ. Δίνουμε το σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και το διπλό, που προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, είναι το σημείο που ολοκληρώνει τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα