Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Να κάνει ότι και στις 11 προηγούμενες περιπτώσεις που βρέθηκε σε νοκ-άουτ ματς από το 2014-15, να προκριθεί, είναι το ζητούμενο για τη Λίβερπουλ στον σημερινό επαναληπτικό για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρώτο ματς, στην Ισπανία, η Ατλέτικο προηγήθηκε νωρίς και κράτησε το υπέρ της 1-0 παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά άμυνα.

Το προσεκτικό παιχνίδι είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν του προπονητή της (Ντιέγκο Σιμεόνε) εδώ και χρόνια και κατά συνέπεια η αγωνιστική φιλοσοφία της. Περιμένουμε έτσι από τους «ροχιμπλάνκος» να αγωνιστούν σήμερα με πρώτο στόχο να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έπειτα να ψάξουν ένα γκολ βγαίνοντας σε αντεπίθεση. Η Ατλέτικο πάντως δεν δείχνει να βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση αυτή τη στιγμή, αφού μετά την εντός έδρας νίκη επί της Λίβερπουλ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, 1-1 στην έδρα της ουραγού Εσπανιόλ και 2-2 εντός έδρας με τη Σεβίλλη. Τέταρτο ματς στα πέντε τελευταία που δέχεται γκολ και είναι κάτι που προβληματίζει.

Δίνουμε κυρίως λόγω έδρας το προβάδισμα νίκης στη Λίβερπουλ, υπολογίζοντας όμως πως καμία δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει από νωρίς και σύμφωνα με την αμυντική τακτική της Ατλέτικο, καταλήγουμε στο Χ ημίχρονο / 1 τελικό σε απόδοση 4.15 στο Pamestoixima.gr.

Η αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων αποτελεί τον οδηγό στα προγνωστικά και στο άλλο ματς της ημέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο ματς. Ακόμα και το 1-0 δίνει πρόκριση, όμως ζητούμενο σύμφωνα με τον προπονητή της (Τόμας Τούχελ) είναι η ομάδα του να μην αλλάξει το επιθετικό της πλάνο και να σημειώσει πολλά γκολ. Με τη λογική πως και η Ντόρτμουντ είναι ομάδα με ικανότητα στην επίθεση και περιμένοντας ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα