Προγνωστικά στοιχήματος | Η έδρα δίνει σημεία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η έδρα δίνει σημεία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ένα από αυτά και η Β Ιταλίας, στην οποία απομένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές. Μεγάλος ο ανταγωνισμός για μία θέση στα πλέι οφ ανόδου, με την Κιέβο να είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο. Μαθηματικά ελπίζει και για απευθείας άνοδο. Βάσει του ρόστερ της άλλωστε, η είσοδος στα πλέι οφ είναι ο μίνιμουμ στόχος.

Εφόσον νικήσει σήμερα την Κοζέντσα θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 8 βαθμούς και αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Αλφρέντο Αλιέτι (προπονητής), ο οποίος ανέλαβε την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα πραγματοποιεί το εντός έδρας ντεμπούτο του. Η Κοζέντσα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της εδώ και καιρό ενώ είναι ενδεικτικό πως σε 8 ματς στο 2020 ο απολογισμός της είναι 1 νίκη (επί της ουραγού Λιβόρνο) 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Δίνουμε το προβάδισμα νίκης στην Κιέβο και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στη Novibet.

Τα ματς από Καμπιονάτο και Πρέμιερ Λιγκ είναι στο μεταξύ αυτά που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ. Από την Ιταλία έχουν κρατήσει επιλογή και τη συνάντηση Σασσουόλο – Μπρέσια. Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό η Μπρέσια, η οποία αντιμετωπίζει δυσκολίες στο φετινό πρωτάθλημα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Η Σασσουόλο με νίκη σήμερα κάνει αποφασιστικό βήμα για να ξεμπερδεύει με την παραμονή και έχει την ποιότητα των παικτών, ιδίως μεσοεπιθετικά, για να την πάρει. Επιλογή μας και εδώ ο άσος.

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας και τον αγώνα Λανς –Ορλεάν. Η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο βαθμολογικό πίνακα. Η Λανς διεκδικεί την άνοδο στην Α Γαλλίας και η Ορλεάν δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή. Η Λανς υπερτερεί σε όλες τις γραμμές, προέρχεται από νίκη ψυχολογίας και από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα της έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Σε μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου και απόδοσης επιλέγουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα