Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι και ένα διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι και ένα διπλό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ είναι παραδοσιακά αυτές που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Επτά οι αγώνες που διεξάγονται σήμερα στη μεγάλη κατηγορία και όλες είναι διαθέσιμες στις νόμιμες στοιχηματικές. Εμείς έχουν κρατήσει τρεις επιλογές αγώνων. Αρχίζουμε με το ματς Αρσεναλ – Γουέστ Χαμ. Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν πως άφησαν τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν με τη νίκη τους 2-0 στην Πόρτσμουθ για το Κύπελλο και ανέκτησαν ψυχολογία.

Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχουν συμπληρώσει επτά ματς αήττητοι (με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό), το οποίο είναι και το καλύτερό τους σερί φέτος. Απέναντι στη Γουέστ Χαμ είναι το λογικό φαβορί και πιθανότατα θα το επιβεβαιώσουν και στον αγωνιστικό χώρο. Η Γουέστ Χαμ δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα εκτός έδρας ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες) ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.57 στη bet365.

Σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών δίνουμε και στην επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Γουλβς. Οι «λύκοι» έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Μπράιτον. Μέτρια εικόνα για τη φιλοξενούμενη, που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες, 3 ήττες) ενώ στα εκτός έδρας ματς δυσκολεύεται αισθητά (1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες). Η Γουλβς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως επιβεβαίωσε στη νίκη με 3-2 επί της Τότεναμ για το Κύπελλο στο τελευταίο χρονικά ματς και η λογική λέει πως θα επικρατήσει.

Οι «πετεινοί» τώρα, έχουν εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι και η ανάγκη για τη νίκη είναι μεγάλη, αφού υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης. Η Μπέρνλι είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, όμως θεωρούμε πως πλέον έπιασε ταβάνι στην απόδοσή της (4-2-0 στα 6 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος). Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό της Τότεναμ σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα