Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο στη Γαλλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο στη Γαλλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Με έντεκα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε στη Β Γαλλίας, η Καέν βρίσκεται στο -13 από την πρώτη 5άδα και τα πλέι οφ ανόδου, έχει όμως λόγο να πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει, σύμφωνα και με τα όσα δείχνει το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, με Λανς (4-1 εκτός έδρας) και Γκρενόμπλ (2-0 εντός έδρας) αντίστοιχα ενώ στην τελευταία 6άδα αγώνων ο απολογισμός της είναι 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Οι δύο σερί νίκες, έχουν φτιάξει παράλληλα και την ψυχολογία, με την Καέν να στοχεύει στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σατορού να δώσει συνέχεια στις νίκες. Η Σατορού δεν έχει καταφέρει φέτος να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες) ενώ παράλληλα διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στη Β Γαλλίας με 22 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες. Ακόμα, έχει να αντιμετωπίσει απουσίες βασικών από άμυνα και μεσαία γραμμή. Δίνουμε το προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Κακή παράδοση για την Κολωνία στην Μπουντεσλίγκα στα ματς που έχει δώσει ημέρα Παρασκευή. Στα 7 πιο πρόσφατα σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Σήμερα, στο ματς που ανοίγει την αγωνιστική έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Πάντερμπορν. Η γηπεδούχος είναι η ουραγός της κατηγορίας και αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα. Ιδιαιτερότητα του σημερινού αγώνα είναι πως από την Κολωνία θα λείψει ο πρώτος σκόρερ, Γιον Κόρδομπα (φορ, 20/10). Αυτός είναι ο λόγος, που μαζί με την κακή παράδοση που έχει στα ματς της Παρασκευής η Κολωνία που δεν επιλέγουμε το διπλό, αλλά ρισκάρουμε με την ισοπαλία, μία επιλογή ρίσκου και μεγάλης απόδοσης.

Κλείνουμε με προγνωστικά Ευρωλίγκα και το ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές. Από τη στιγμή που παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού για την ελληνική ομάδα ο Νικόλα Μιλουτίνοφ, Οτάβιο Ελις και Γιώργος Πρίντεζης αναμένεται να έχουν ακόμα μία φορά αυξημένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Επιλέγουμε το Over 4.5 ριμπάουντ του Πρίντεζη σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

 

Τελευταία Νέα