Προγνωστικά στοιχήματος | Για το διπλό η Ιντεπεντιέντε

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Για το διπλό η Ιντεπεντιέντε

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία έχει χάσει τις τελευταίες εβδομάδες στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε. Σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας ένα αντίπαλο που θεωρητικά είναι στα μέτρα της και να καλύψει έδαφος. Εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Ουρακάν έχει ειδικότερα, μία ομάδα που όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, είναι αυτή με τη χειρότερη φόρμα (1 ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα).

Ακόμα, δυσκολεύεται αισθητά στο σκοράρισμα ως γηπεδούχος (διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας επίθεση με 6 γκολ σε 10 αγώνες) ενώ ουσιαστικά δεν «καίγεται» βαθμολογικά, από τη στιγμή που έχει μεγάλη διαφορά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού που ισχύει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η Ιντεπεντιέντε προέρχεται από πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Σουνταμερικάνα (απέκλεισε τη Φορταλέζα) και θα έχει ανεβασμένο ηθικό. Σε απόδοση 2.25 το διπλό στη Winmasters, αποτελεί την επιλογή μας.

Ο μόνος τίτλος που μπορεί πλέον να διεκδικήσει η Αρσεναλ, μετά και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι το Κύπελλο Αγγλίας. Σε νοκ-άουτ ματς για τον πέμπτο γύρο, σήμερα φιλοξενείται από την Πόρτσμουθ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, αφού η γηπεδούχος αγωνίζεται στη Λιγκ1. Περιμένοντας από την Αρσεναλ να μπει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο μοιάζει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δανίας έχει η Μίντιλαντ. Την προηγούμενη αγωνιστική αξιοποίησε τη γκέλα της Κοπεγχάγης, νίκησε η ίδια στην έδρα της Χόμπρο (2-0) και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους εννέα βαθμούς. Εφόσον νικήσει σήμερα ως γηπεδούχος τη Σόντερισκε, έχει τη δυνατότητα να τη διατηρήσει. Ομάδα έδρας θεωρείται η σημερινή της αντίπαλος (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες ως φιλοξενούμενη) ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικότατες απουσίες παικτών σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Η Μίντιλαντ έχει την τάση το τελευταίο διάστημα να βάζει τις βάσεις νίκης στα εντός έδρας ματς από το πρώτο ημίχρονο και ο άσος στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στη Σόντερισκε ολοκληρώνει τις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα