Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στη Ρεάλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στη Ρεάλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Σούπερ Λίγκα και το κλασικό ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβιζιόν μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και κατά συνέπεια από το κουπόνι ΟΠΑΠ. Το κίνητρο έχει ρίξει τις αποδόσεις στη Σούπερ Λίγκα και δεν προκύπτει κάτι ενδιαφέρον στοιχηματικά, όμως υπάρχει επιλογή από το Ισπανικό ντέρμπι και είναι ο άσος, που προσφέρεται σε απόδοση 2.25 στη bet365.

Μετά τις δύο σερί ήττες, αρχικά στο πρωτάθλημα από τη Λεβάντε (1-0 εκτός έδρας) και έπειτα από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-2 εντός έδρας), το κλίμα έχει βαρύνει στις τάξεις της Ρεάλ. Η κατάκτηση των τριών βαθμών θα είναι το καλύτερο… φάρμακο για τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, η οποία παράλληλα είναι και αυτή που «καίγεται» περισσότερο για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι από τη στιγμή που βρίσκεται στο -2 στην βαθμολογία από την Μπαρτσελόνα. Εξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ μπορεί να αποτελέσει και το γεγονός πως έχει γνωρίσει 4 σερί ήττες ως γηπεδούχος από τη σημερινή της αντίπαλο και λογικά θα θέλει να τερματίσει αυτό το σερί.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» στο τελευταίο χρονικά ματς, σήμερα αγωνίζεται στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, απέναντι στην Αστον Βίλα. Οπως επιβεβαιώθηκε και στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος και τις νίκες με 6-1 (εκτός) και 3-0 (εντός) η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι κλάσης ανώτερη. Επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα διπλό και Over 3.5 σε αποδόσεις πάνω από διπλασιασμό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τον αγώνα Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Εσπανιόλ είναι ουραγός της Πριμέρα Ντιβιζιόν, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα συνολικά ενώ δεν έχει αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα (1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες ο απολογισμός της). Η Ατλέτικο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, όπως πιστοποίησε στην εντός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική ενώ η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, κάτι στο οποίο συνέβαλλε η επικράτηση επί της Λίβερπουλ (1-0 εντός) για το Τσάμπιονς Λιγκ στο αμέσως προηγούμενο ματς. Επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα