Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με οδηγό την επίθεση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με οδηγό την επίθεση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Παραδοσιακά, η Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα Αυστρίας είναι συνυφασμένη με το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φέτος, με 70 τέρματα στο ενεργητικό της μετά από 20 αγωνιστικές, είναι μακράν η ομάδα με την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας. Το γεγονός πως πρόκειται για ομάδα με άκρως επιθετικό πλάνο, επιβεβαιώθηκε τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στον αγώνα με την Αϊντραχτ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, που ολοκληρώνεται σήμερα με το μεταξύ τους επαναληπτικό, έναν αγώνα που φυσικά είναι διαθέσιμος σε όλες τις στοιχηματικές.

Η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε 4-1 στη Γερμανία και ουσιαστικά θέλει ένα καθαρό 3-0 για να προκριθεί. Στην ομάδα το πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή, όμως σημείο κλειδί θα είναι να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ ή τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρούμε πως μπορούν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να το κάνουν πράξη και ο άσος στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.21 στη betshop αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τη συνάντηση Νόριτς – Λέστερ. Στην τελευταία θέση της κατάταξης η Νόριτς και με μία από τις χειρότερες άμυνες. Η Λέστερ συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς νίκη (0-2-1) έχει χαθεί έδαφος αναφορικά με την 4άδα και τη συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα από τη στιγμή που έχει ένα θεωρητικά εύκολο ματς, της δίνεται η δυνατότητα να τερματίσει το μίνι αρνητικό σερί και να κάνει βήμα για την κατάληψη μίας από τις προνομιούχες θέσεις. Σε τιμές φαβορί το διπλό, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ολοκληρώνουμε με Γαλλία και τη συνάντηση Νιμ - Μαρσέιγ. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά τον Οκτώβριο και σήμερα έχοντας ένα εύκολο θεωρητικά ματς, έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει. Η Νιμ στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα για να φτάσει στο στόχο της παραμονής, θα έχει όμως δύο σημαντικές απουσίες από την άμυνα. Σε συνάρτηση με τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, το διπλό κλείνει τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα