Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι ρίσκου και απόδοσης

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι ρίσκου και απόδοσης

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στρέφεται στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, θα πορευτούμε με τρεις αγώνες από τη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για όλα τα ματς, υπάρχουν αναλύσεις στο kingbet.

Αρχίζουμε από την Πορτογαλία και τον αγώνα Πόρτο – Λεβερκούζεν, ένα από τα πρώτα χρονικά ματς. Η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση, όπου ήταν γενικά καλύτερη. Πλέον καλείται να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως το έργο της δεν είναι εύκολο. Η Πόρτο είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη και δεν μπορεί ποτέ να υποτιμηθεί. Ως γηπεδούχος τώρα, διατηρεί πολύ καλή παράδοση απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία (10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες) ενώ στα 11 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, έχει ηττηθεί μόνο από Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο άσος σε απόδοση 2.26 στη Novibet, αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το ματς Αγιαξ – Χετάφε. Η ισπανική ομάδα είναι μία από τις εκπλήξεις της Πριμέρα Ντιβιζιόν φέτος ενώ με τη νίκη της 2-0 στον πρώτο αγώνα, έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Ο Αγιαξ πιστεύει στην πρόκριση και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του. Με δεδομένο πως πρόκειται για ομάδα που έχει την πρόθεση να μπαίνει επιθετικά από την αρχή και επειδή βλέπουμε άσο, θα επιλέξουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα και στα 6 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στην έδρα του ο Αίαντας έχει επιβεβαιώσει το εν λόγω ειδικό στοίχημα.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός. Ανεβασμένος αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, στον οποίο υπάρχουν και οι σημαντικότατες επιστροφές των Μπράντον Πολ, Τέιλορ Ρότσεστι και Ογκουστιν Ρούμπιτ τη στιγμή που είναι διαθέσιμα και τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να υπερασπιστούν το χάντικαπ των 8.5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα