Προγνωστικά στοιχήματος | Με Ρεάλ σε τιμές αουτσάιντερ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με Ρεάλ σε τιμές αουτσάιντερ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η πιο «βαριά φανέλα» στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δεκατρείς κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, το πιστοποιούν. Ως αυτού, το να δίνεται αουτσάιντερ στον σημερινό πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 της διοργάνωσης, μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Η Σίτι μπορεί να θεωρείται το φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά το γεγονός αυτό, από το να δίνεται φαβορί μέσα στη Μαδρίτη, υπάρχει απόσταση. Αλλωστε, διατηρεί τον επαναληπτικό στην έδρα της και ουσιαστικά σήμερα και με ήττα εφόσον σκοράρει, είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Ρεάλ Μαδρίτης αν μη τι άλλο ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα μεγάλα ματς με τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι έχει δώσει φέτος δικαιώματα με την αμυντική της συμπεριφορά. Με το ανάλογο ρίσκο επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 3.10 στη Novibet, στηριζόμενοι στην έδρα και το μεγάλο όνομα του συλλόγου της Μαδρίτης.

Η Γιουβέντους δίκαια δίνεται αντίθετα σε τιμές φαβορί στο εκτός έδρας ματς με τη Λυών. Η «γηραιά κυρία» έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρώπη. Η Λυών παρουσιάζεται ασταθής σε απόδοση στα ματς που έχει δώσει από τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ φυσικά το ρόστερ της δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή την εποχή με το αντίστοιχο της Γιουβέντους. Με το διπλό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και τη συνάντηση Χαλ – Μπάρνσλεϊ. Η Μπάρνσλεϊ είναι ουραγός της κατηγορίας και η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα συνολικά (58 γκολ σε 34 αγωνιστικές). Ως φιλοξενούμενη παράλληλα υστερεί σε μεγάλο βαθμό (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες ο απολογισμός της). Η Χαλ μετράει 9 ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 7 ήττες στο διάστημα αυτό) που την έχουν απομακρύνει από τη ζώνη των πλέι οφ και σήμερα, παίζοντας με έναν αντίπαλο που θεωρητικά έχει, της δίνεται η ευκαιρία να πάρει μία νίκη ψυχολογίας. Θα την εμπιστευτούμε και θα επιλέξουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα