Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Καραϊσκάκη

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Καραϊσκάκη

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πρώτοι αγώνες για τη φάση των 32 του Γουρόπα Λιγκ και το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς μονοπωλεί φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Γνωστοί οι δύο αντίπαλοι, που σήμερα το βράδυ θα αναμετρηθούν για ένατη φορά σε Ευρωπαϊκό ματς (από 4 νίκες) και για πρώτη σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, αφού όλες οι προηγούμενες συναντήσεις τους αφορούσαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η έδρα είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο και αυτό θέλει να αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης, εν όψει και του επαναληπτικού. Η πορεία της Αρσεναλ φέτος δεν είναι η αναμενόμενη. Στα ματς που έχει δώσει στο 2020 παραμένει αήττητη, με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απολογισμό ενώ ως φιλοξενούμενη παίζει κυρίως για να μην ηττηθεί αρχικά και έπειτα να νικήσει. Δεν θυμίζει έτσι την ομάδα των προηγούμενων ετών, που χαρακτηριζόταν από το επιθετικό πλάνο, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Και από άποψη ρόστερ βέβαια, οι «κανονιέρηδες» υστερούν συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύουμε πως η ελληνική ομάδα είναι σε θέση να νικήσει και ο άσος σε απόδοση 2.51 στη betshop μπαίνει στο παιχνίδι μας. Συνολικά 16 ματς διεξάγονται σήμερα για το Γιουρόπα Λιγκ και όλα είναι διαθέσιμα στις στοιχηματικές. Οποιος δεν έχει ή ενδιαφέρεται να ανοίξει λογαριασμό, μπορεί να κάνει στη Novibet εγγραφή.

Από το Γιουρόπα Λιγκ θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος και την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Μπράγκα. Η γηπεδούχος δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο αυτή την εποχή και η Μπράγκα μπορεί να το αξιοποιήσει. Η ομάδα της Πορτογαλίας προέρχεται από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Γαλλίας αλλά και από αήττητο 7 αγώνων στο πρωτάθλημα, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στο διάστημα αυτό. Το τάιμινγκ δείχνει να την ευνοεί και το διπλό, σε αποδόσεις μεγάλου αουτσάιντερ, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα