Προγνωστικά στοιχήματος | Εδρα, παράδοση και κίνητρο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εδρα, παράδοση και κίνητρο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τη δεύτερη πιο βαριά ήττα στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα Νέων του Αγιαξ, στο εκτός έδρας ματς με την Ουτρέχτη Β (7-2). Τον Μάρτιο του 2014, στην πρώτη της χρονιά στην δεύτερη κατηγορία, η πρώτη φορά που είχε δεχθεί επτά τέρματα σε έναν αγώνα (7-1 στην έδρα της Βίλεμ). Γενικά ο Αγιαξ Β παίζει πάντα επιθετικά, ελεύθερα και τις περισσότερες φορές τα παιχνίδια του, λόγω της αγωνιστικής φιλοσοφίας του, γίνονται «ροντέο».

Σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Μπρέντα και δεν αναμένεται να αλλάξει την προσέγγισή του. Περιμένοντας έτσι να μπει όπως το συνηθίζει, επιθετικά και με δεδομένο πως παρουσιάζεται πολύ δυνατός στην έδρα του (9 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα ο απολογισμός του), επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.35 στην Interwetten.

Με φόντο την 4άδα και τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας. Για τη Μάντσεστερ ακολουθεί μάλιστα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ, με τη φάση των νοκ-άουτ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ να αρχίζει αυτή την εβδομάδα ενώ επανέναρξη έχουμε και στο μπάσκετ (αναλυτικά το πρόγραμμα Ευρωλίγκα). Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα εμπιστευτούμε την παράδοση και το γεγονός πως η γηπεδούχος είναι πιο σοβαρή αγωνιστικά από την αρχή της σεζόν και επιλέγουμε τον άσο.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας και το ματς Σατορού – Λανς. Διαφορετικοί οι στόχοι και η φόρμα. Η Σατορού θέλει παραμονή ενώ προέρχεται από κακές εμφανίσεις και δύο κολλητές ήττες. Η Λανς στοχεύει στην άνοδο και τρέχει αήττητο 8 αγώνων στο πρωτάθλημα (με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απολογισμό). Της δίνουμε το σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την φέρουν σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο Λοριάν και το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα