Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για γκολ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για γκολ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μακράν, η πιο παραγωγική ομάδα στην έδρα της, είναι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, έχει σημειώσει 37 τέρματα σε 11 αγώνες στο «Καμπ Νου». Και συνολικά βέβαια είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Χετάφε έχει σήμερα, έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, προερχόμενο από τέσσερις σερί νίκες, σημειώνοντας τουλάχιστον από δύο γκολ στις τρεις από αυτές.

Δίνουμε προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα όμως με τη φόρμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Χετάφε και το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έχουν κενά στην άμυνα, σε μία επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα άσο και G/G σε απόδοση 3.10 στη bet365.

Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συνάντηση Βιγιαρεάλ – Λεβάντε. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που «μάχονται» για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και μπορούν να το καταφέρουν μόνο μέσω του πρωταθλήματος μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μιραντές. Η Λεβάντε δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση αυτή τη στιγμή, με μία νίκη (στο τελευταίο χρονικά) και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Διαθέτει βέβαια ικανούς παίκτες στην επίθεση και μπορεί να σκοράρει. Η επιθετική ικανότητα και των δύο ομάδων είναι και ο στοιχηματικός οδηγός. Περιμένοντας έτσι νίκη της γηπεδούχου, σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, καταλήγουμε στον άσο μαζί με Over 2.5 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τα προγνωστικά στοιχήματος από το Καμπιονάτο και την αναμέτρηση Μπολόνια – Τζένοα. Τρεις σερί νίκες για την Μπολόνια, η οποία πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πιο πρόσφατη μάλιστα σημειώθηκε στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα, ένα αποτέλεσμα που φυσικά έχει παίξει ρόλο και στην τόνωση του ηθικού. Αήττητο τριών αγώνων στο ίδιο διάστημα για τη Τζένοα (ισοπαλίες στις έδρες των Φιορεντίνα, Αταλάντα και εντός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι), είχε όμως και την τύχη με το μέρος της. Δίνουμε το προβάδισμα νίκης στη Μπολόνια και επιλέγουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα