Προγνωστικά στοιχήματος | Βήμα πρόκρισης στον τελικό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Βήμα πρόκρισης στον τελικό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται στην Ισπανία η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Της νίκης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 4-3 στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας επί της Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησε η νίκη στο ντέρμπι των Βάσκων επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το γεγονός πως στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη Ρεάλ, της έχει ανοίξει το δρόμο για τη διάκριση στη διοργάνωση, την οποία κατέκτησε τελευταία φορά το 1986-87. Απαντες δηλώνουν πλέον ανοιχτά πως το Κόπα Ντελ Ρέι είναι στόχος ενώ σύμφωνα με τον αμυντικό της ομάδας, Χοσέμπα Θαλντούα: «Εχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία».

Τη Μιραντές, ομάδα έκπληξη στη φετινή διοργάνωση υποδέχεται σήμερα η Ρεάλ Σοδιεδάδ, στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες για την ημιτελική φάση. Η Μιραντές, ομάδα της β κατηγορίας, στις προηγούμενες φάσεις και σε αγώνες νοκ-άουτ είχε το αβαντάζ της έδρας. Πλέον τα ματς είναι διπλά, κάτι που σε θεωρητικό βαθμό δεν την ευνοεί. Στην κατάσταση βέβαια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Σοσιεδάδ, δύσκολα θα μπορέσει να την κοντράρει. Με δεδομένο πως η γηπεδούχος είναι ομάδα με επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι της και σε μία επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση, καταλήγουμε στο Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.60 στη winmasters.

Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στο «Σαν Σίρο» μεταξύ Μίλαν – Γιουβέντους, με το οποίο θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος. Οι δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα ματς αποτυπώνουν την κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η Γιουβέντους. Το κακό αυτό τάιμινγκ της «γηραιάς κυρίας» θα θελήσει να αξιοποιήσει με τη σειρά της η Μίλαν, προκειμένου να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να αποκτήσει το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς. Στα θετικά για τη γηπεδούχο το γεγονός πως έχει βελτιωθεί επιθετικά το τελευταίο διάστημα, κάτι στο οποίο συνέβαλλε και η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στα αρνητικά η κακή παράδοση που έχει απέναντι στη Γιουβέντους (εννέα σερί ήττες). Σήμερα πιστεύουμε πως μπορεί να νικήσει και με το ανάλογο ρίσκο, η ενδεχόμενη επικράτηση της Μίλαν αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα