Προγνωστικά στοιχήματος | Σπάει τη δυσμενή παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σπάει τη δυσμενή παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ. Αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ, στο +3 από τη δεύτερη Λιντς ενώ έχει και ματς λιγότερο. Από τη Ρέντινγκ φιλοξενείται, μία έδρα στην οποία πανηγύρισε τελευταία φορά τη νίκη το 1995. Εκτοτε και σε 12 αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενη μετράει 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η Ρέντινγκ πάντως φέτος δεν έχει αξιοποιήσει σε καμία περίπτωση στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα, όπως επιβεβαιώνουν και οι βαθμολογίες στοίχημα ενώ το βασικό χαρακτηριστικό της φέτος, είναι πως δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Τα δεδομένα βάσει φόρμας και ρόστερ δίνουν έτσι τον πρώτο λόγο στο διπλό του 2.05 στον Stoiximan, που αποτελεί την επιλογή μας. Από το εν λόγω ματς προκύπτει και ένα ενδιαφέρον στατιστικό, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν περισσότερο το 15λεπτο 76’-90’.

Η Ρέντινγκ στην έδρα της και η Γουέστ Μπρομ ως φιλοξενούμενη. Σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό το ενδεχόμενο να μπει γκολ στον αγώνα μετά το 72’, μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή.

Το ματς μεταξύ Ιντερ – Νάπολι, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, είναι στο μεταξύ αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, μαζί με το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Από τον αγώνα της Ιταλίας προκύπτει πάντως ξεκάθαρη επιλογή και είναι ο άσος της Ιντερ. Οι «νερατζούρι» μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Μίλαν (4-2) που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A θα έχουν την ψυχολογία στα ύψη, τη στιγμή που η Νάπολι εξακολουθεί να μην εμπνέει σιγουριά με την απόδοσή της συνολικά φέτος αλλά και να δέχεται πιο εύκολα γκολ από τη σημερινή της αντίπαλο.

Δίνουμε το προβάδισμα νίκης στην Ιντερ και ο άσος σε απόδοση πάνω από το διπλασιασμό ολοκληρώνει τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Τελευταία Νέα