Προγνωστικά στοιχήματος | Βήμα παραμονής στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Βήμα παραμονής στο Αγρίνιο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στα πλέι άουτ, θα κριθούν όλα αναφορικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Σούπερ Λίγκα. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι 8 ομάδες θα δώσουν έναν ακόμα γύρο μεταξύ τους (7 αγωνιστικές). Η τελευταία της κατάταξης θα υποβιβαστεί άμεσα ενώ η προτελευταία θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ 2. Η αποφυγή της τελευταίας θέσης και του απευθείας υποβιβασμού είναι το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή για τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στο +3 από τον Πανιώνιο, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό με τον Βόλο. Στόχος φυσικά είναι το τρίποντο που θα επιτρέψει στον Μάκη Χάβο και τους παίκτες του να κάνουν βήμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και να μειώσουν παράλληλα τη διαφορά τους από τον δωδέκατο Βόλο από τον οποίο απέχουν 12 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, όπως πιστοποίησε με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην ΑΕΚ, στο ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε χρονικά. Στην τελευταία 5άδα αγώνων του μετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (από Αστέρα Τρίπολης), η οποία θεωρείται άδικη βάσει της εμφάνισης του.

Ο Βόλος ανταποκρίθηκε θετικά στο δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι όμως πιο άνετος βαθμολογικά από τον Παναιτωλικό ενώ ως φιλοξενούμενος υστερεί. Το βαθμολογικό κίνητρο από πλευράς γηπεδούχων και ο παράγοντας έδρα είναι αυτός που μετράμε περισσότερο για το σημερινό μεταξύ τους ματς και ο άσος σε απόδοση 1.77 στη betshop αποτελεί την επιλογή μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με τον άσο της Λανς στην αναμέτρηση με την Κλερμόν για το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας. Η Λανς «χτυπάει» άνοδο, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (επτά ματς αήττητη στο πρωτάθλημα με 4-3-0) ενώ στην έδρα της παρουσιάζεται ισχυρή (8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός της). Της δίνουμε το σαφές προβάδισμα νίκης και επιλέγουμε τη νίκη της.

 

Τελευταία Νέα