Προγνωστικά στοιχήματος | Υψηλό ρίσκο και απόδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Υψηλό ρίσκο και απόδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στον πρώτο προκριματικό γύρο βρίσκεται το Κόπα Σουνταμερικάνα. Μεταξύ των αγώνων της πρώτης αυτής φάσης το Λος Μιγιονάριος (Κολομβία) – Ολγουεϊς Ρέντι (Βολιβία), στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς που θα κρίνουν την πρόκριση. Επτά ματς για τη γηπεδούχο στο 2020 σε όλες τις διοργανώσεις. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αναμετρήσεων το γεγονός πως επιβεβαίωσε το G/G. Τέσσερα ματς από την έναρξη του νέου έτους για την Ολγουεϊς Ρέντι, έχει σκοράρει σε όλα και στα τρία από αυτά έχει σημειώσει τουλάχιστον από 1 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Η Μιγιονάριος έχει σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις σαν ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις ενώ υπερτερεί βάσει ρόστερ. Θεωρητικά το έργο της είναι εύκολο και με δεδομένο πως στο τελευταίο χρονικά ματς προφύλαξε βασικούς (στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Λα Εκιδάδ), περιμένουμε σήμερα να μπει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και να θελήσει να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό της και με στόχο το γρήγορο γκολ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις τους στο 2020 οι δύο αντίπαλοι, το Over 1,5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.50 στην interwetten, είναι το στοιχηματικό ενδεχόμενο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας είναι στο μεταξύ αυτό ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα. Το ματς αφορά την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας και είναι νοκ-άουτ. Το κλίμα είναι διαταραγμένο στους Καταλανούς μετά τις δηλώσεις των Ερίκ Αμπιντάλ (τεχνικός διευθυντής) και Λιονέλ Μέσι, με τον πρώτο να αφήνει αιχμές για τους παίκτες αναφορικά με την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Αργεντινό σούπερ σταρ να τον καλεί να απαντήσει με ονόματα. Σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής απόδοσης από το ματς μπορεί να γίνει σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών. Ζυγίζοντας τη φιλοσοφία τους, την έδρα και τη φόρμα, καταλήγουμε στο συνδυαστικό στοίχημα 2+G/G.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με το ματς Αρης – Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Θεσσαλονικείς ζητούν καθαρή νίκη εν όψει και τη ρεβάνς, τη στιγμή που ο Ατρόμητος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με 4 ήττες και 1 ισοπαλία απολογισμό στα 5 πιο πρόσφατα, αντιμετωπίζοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Περιμένοντας τον Αρη με επιθετικές βλέψεις, ο άσος στο πρώτο ημίχρονο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα