Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Κύπελλο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Κύπελλο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στην προημιτελική φάση βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδος, με τις αναμετρήσεις να είναι διπλές. Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού είναι το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και κατά συνέπεια το κουπόνι ΟΠΑΠ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού προηγήθηκε το ματς πρωταθλήματος στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από το καλύτερό τους σερί νικών με τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία και γενικά βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ περιμένουμε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο ματς πρωταθλήματος ενώ καλείται παράλληλα να αξιοποιήσει και τον παράγοντα έδρα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως η απόδοση του άσου δεν ανταποκρίνεται στη δυσκολία του αγώνα. Θα ρισκάρουμε με το G/G που προσφέρεται σε απόδοση 2.13 στη betshop.

Για την ίδια διοργάνωση, στο πρώτο χρονικά ματς, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η Ενωση αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα ενώ με τον Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα. Εχει υπομονή, πλάνο στο παιχνίδι της και παρουσιάζεται σοβαρή αμυντικά. Περιμένοντας νίκη της σήμερα και με δεδομένο πως είναι ομάδα που θα προσέξει να μην δεχθεί και γκολ, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Under 2.5, επιλογή που προσφέρεται κοντά στις τρεισήμισι μονάδες.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Κύπελλο Ισπανίας και τη συνάντηση Μιραντές – Βιγιαρεάλ. Η φιλοξενούμενη έχει πάρει πολύ σοβαρά το θεσμό και σήμερα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει περισσότερο, αφού παίζει με έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας και η ίδια βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Βιγιαρεάλ, στην οποία έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο χρονικά ματς ο επιθετικός Πάκο Αλκάθερ, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σήμερα και εκτός απροόπτου θα παραταχθεί με βασική σύνθεση, χωρίς βέβαια τον τραυματία Ραούλ Αλμπιόλ στο κέντρο άμυνας. Από τη στιγμή που θέλει τη διάκριση, η ίδια βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπάρχει διαφορά κατηγορίας από τη Μιραντές, το διπλό μοιάζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα