Προγνωστικά στοιχήματος | Σε σούπερ κατάσταση η Βιγιαρεάλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σε σούπερ κατάσταση η Βιγιαρεάλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται από τις αρχές Δεκεμβρίου η Βιγιαρεάλ, που σταδιακά κάλυψε το χαμένο έδαφος και έχει μπει πλέον καλά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επτά νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (σε 90λεπτο) για το «κίτρινο υποβρύχιο» έκτοτε, που στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο για το Κύπελλο (2-0), σημειώνοντας και τα δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο.

Την Οσασούνα φιλοξενεί σήμερα και βάσει της φόρμας της, αλλά και το γεγονός πως η Οσασούνα είναι ομάδα που υστερεί ως φιλοξενούμενη (2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες) ενώ πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του ηγετικού επιθετικού Αβιλα (20 συμ. / 9 γκολ), δίνουν στον άσο του 1.70 στην betshop τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Το ματς που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στο σημερινό κουπόνι, είναι φυσικά το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά, προερχόμενοι από 4 σερί νίκες, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν διανύει και την καλύτερή του περίοδο (βάσει των όσων δείχνει στο γήπεδο), αυτό που τον χαρακτηρίζει όμως είναι η επιθετική ικανότητα. Σκοράρει σερί εδώ και 35 εκτός έδρας ματς. Το ντέρμπι μοιάζει ισορροπημένο και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, είναι πολύ λογικό, με το G/G σε αποδόσεις διπλασιασμού να μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μπέρνλι – Αρσεναλ. Εχει χάσει σημαντικό έδαφος μέχρι στιγμής για το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αρσεναλ, η απόστασή της όμως από τις προνομιούχες θέσεις για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν κρίνεται σε καμία περίπτωση μεγάλη. Οι «κανονιέρηδες», με σύμμαχο την παράδοση (10 σερί νίκες επί της Μπέρνλι σε επίπεδο πρωταθλήματος) μπορούν να πάρουν και σήμερα τη νίκη και να κάνουν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό είναι το σημείο που ολοκληρώνει τις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα