Προγνωστικά στοιχήματος | Σε φόρμα η Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σε φόρμα η Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τον Οκτώβριο του 2019, στο εκτός έδρας ματς με τη Μαγιόρκα όπου αγωνιζόταν και με δέκα παίκτες στο τελευταίο 15λεπτο, χρονολογείται η τελευταία ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είκοσι ματς έδωσε έκτοτε η «βασίλισσα» της Ευρώπης με απολογισμό 14 νίκες και 6 ισοπαλίες (σε 90λεπτο). Στο πιο πρόσφατο χρονικά, επικράτησε εύκολα 4-0 στην έδρα της Σαραγόσα για το Κύπελλο, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με ωραίο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σήμερα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κλασικό ντέρμπι της πόλης και τα δεδομένα μοιάζουν ξεκάθαρα υπέρ της. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Προέρχονται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Ισπανίας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (την Κουλτουράλ Λεονέσα) και λευκή ισοπαλία με την Λεγκανιές για το πρωτάθλημα. Επιπροσθέτως, στο σημερινό ντέρμπι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες παικτών, με κυριότερες των Τρίπιερ (μπακ), Κόκε (μέσος) και Ζοάο Φέλιξ (επιθετικός).

Η Ρεάλ βάσει φόρμας και έδρας έχει το σαφές προβάδισμα νίκης και ο άσος σε απόδοση 1.84 στη Novibet συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Πρέμιερ Λιγκ και τη συνάντηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πρόσφατα στην ίδια έδρα για το θεσμό του Κυπέλλου και η Μάντσεστερ επικράτησε. Εχει καλή παράδοση απέναντι στη νέα ομάδα του Ντανιέλ Ποντένσε ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς πήρε τη νίκη στην έδρα της συμπολίτισσας Σίτι για το Λιγκ Καπ, ένα αποτέλεσμα που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην τόνωση του ηθικού.

Τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, με τον Ράσφορντ (φορ) να αποτελεί την κυριότερη απουσία για την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, η Γουλβς όμως αυτή την εποχή βρίσκεται σε φάση ντεφορμαρίσματος. Θα εμπιστευτούμε το όνομα της γηπεδούχου και επιλέγουμε και εδώ τον άσο.

Κλείνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος με τον άσο του ΟΦΗ απέναντι στη Λάρισα για τη Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα ενώ συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά (2-2 στην Ξάνθη), υπάρχουν επιστροφές βασικών παικτών (Σεμέδο, Μάνος).

 

Τελευταία Νέα