Προγνωστικά στοιχήματος | Προβάδισμα στον άσο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προβάδισμα στον άσο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πολύ καλή εικόνα παρουσιάζει από τις αρχές Δεκεμβρίου η Ρεν. Σε σύνολο 8 αγώνων σε αυτό το διάστημα ο απολογισμός της είναι 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Το γεγονός πως βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τη Μαρσέιγ (τη μόνη ομάδα από την οποία ηττήθηκε από τις αρχές Δεκεμβρίου), δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.

Εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Ναντ έχει σήμερα, έναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο μετράει 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 6 πιο πρόσφατα ως γηπεδούχος. Όπως επιβεβαιώνουν ακόμα οι βαθμολογίες στοίχημα, η Ρεν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στα ματς που καλείται να δώσει στο γήπεδό της, όπου μετράει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α Γαλλίας 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Η Ναντ προέρχεται από δύο κολλητές ήττες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται πιο ασυνεπής αμυντικά, συγκριτικά με τη Ρεν. Μάλιστα, στη σημερινή αναμέτρηση θα στερηθεί το βασικό δίδυμο των στόπερ (Ζιροτό, Παλουά). Λόγω έδρας, παράδοσης και φόρμας, δίνουμε έτσι στον άσο του 2.00 στη bet365 τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Πολύ καλύτερη παρουσία ως φιλοξενούμενη, έχει στη Β Γερμανίας η πρωτοπόρος Αρμίνια Μπίλεφελντ. Είναι ενδεικτικό πως οι 21 από τους 37 συνολικά βαθμούς της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στα εκτός έδρας ματς (7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα ο απολογισμός της). Από την Αουε φιλοξενείται σήμερα, μία ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα, ωστόσο, στο τελευταίο χρονικά ματς (και πρώτο μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων), εμφάνισε αρκετά κενά στην άμυνα. Η Αρμίνια είναι σε θέση να επικρατήσει και το διπλό, σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό, έχει λογική.

Κλείνουμε τις επιλογές με Ευρωλίγκα και το Over 175,5 πόντων στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια. Οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση στη φετινή διοργάνωση, σε αυτή αναμένεται να στηριχθούν και για να πάρουν αποτέλεσμα στην Ισπανία ενώ και η Βαλένθια είναι ομάδα που σκοράρει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

 

Τελευταία Νέα