Προγνωστικά στοιχήματος | Ξέσπασμα στο «Καμπ Νόου»

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ξέσπασμα στο «Καμπ Νόου»

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η αλλαγή προπονητή στην Μπαρτσελόνα, δεν έχει λειτουργήσει με τον τρόπο που θα περίμεναν παίκτες και κόσμος. Εμφανώς «μπερδεμένη» στον αγωνιστικό χώρο και γενικά κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε στη Βαλένθια (2-0) για το πρωτάθλημα Ισπανίας στην αναμέτρηση που προηγήθηκε χρονικά με συνέπεια να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σήμερα έχει ματς για το Κύπελλο, όπου σε μονή αναμέτρηση για τη φάση των 16 υποδέχεται τη Λεγκανές. Ενας θεωρητικά εύκολος αγώνας για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι αναμένονται με τη βασική τους σύνθεση και τον Μέσι να ηγείται της επίθεσης.

Μοιάζει πολύ λογικό το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα, αγωνιζόμενη και μπροστά στον κόσμο της, να θελήσει να δώσει απαντήσεις με μία πειστική εμφάνιση για την ήττα από τη Βαλένθια. Περιμένοντας έτσι να μπει επιθετικά και να θελήσει να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη – πρόκριση, το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο από πλευράς Μπαρτσελόνα τιμάται στο 2.65 στην Interwetten και αποτελεί την επιλογή μας.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, στον επαναληπτικό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Ένα ματς που φυσικά είναι διαθέσιμο σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη (1-1) η Ενωση έχει το σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Το Κύπελλο είναι στόχος για την ΑΕΚ, η οποία μετά την αλλαγή προπονητή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάσιμο Καρέρα, χαρακτηρίζεται από τη «σφιχτή» άμυνα. Δύσκολα το ματς θα ξεφύγει σε ρυθμό και το σύνολο τερμάτων 2-3 αποτελεί μία καλή εναλλακτική επιλογή, αντί του χαμηλού σε απόδοση άσου.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με Β Γερμανίας και τη συνάντηση Αμβούργο – Νυρεμβέργη. Η Νυρεμβέργη είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, όπως επιβεβαιώνει άλλωστε και η βαθμολογία. Το Αμβούργο είναι ομάδα της πρώτης 3άδας και χαρακτηρίζεται από την επίθεση (διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, όμως σε μία προσπάθεια για μεγαλύτερη απόδοση θα ρισκάρουμε με τον άσο στο πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα