Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα, στη «μάχη» που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στηρίζεται η Μαγιόρκα. Από τους 18 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει συνολικά, έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις έναν ως φιλοξενούμενη. Οι οκτώ ήττες και η μία ισοπαλία που έχει μακριά από την έδρα της, την καθιστούν την ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία.

Υποχρεώσεις στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει σήμερα, έναν αντίπαλο που παραδοσιακά είναι ισχυρός στην έδρα του. Η Σοσιεδάδ διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και σε συνάρτηση με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Μαγιόρκα, ο άσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Με δεδομένο πάντως πως πρόκειται για ομάδα με επιθετική προσέγγιση, σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.10 στη bet365.

Συνεχίζουμε με Ισπανία και την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο για το εν λόγω ματς, όσο και για όλους τους αγώνες από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο, αναλύσεις για τα ματς στο στοίχημα μπορείτε να βρείτε στο Kingbet.

Η Ρεάλ μετά τη χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα με νίκη να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Λογικά δεν θα αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και φυσικά είναι σε θέση να σημειώσει μία άνετη νίκη, αφού η διαφορά ποιότητας των παικτών που διαθέτει, είναι τεράστια. Περιμένοντας από τη «βασίλισσα» της Ευρώπης να κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από το Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Σριούσμπερι – Λίβερπουλ. Σε εξαιρετική κατάσταση φέτος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Σήμερα ο Γερμανός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα, ακόμα και έτσι όμως η διαφορά είναι χαώδης, αφού η γηπεδούχος είναι ομάδα της Λιγκ1. Επιλογή μας, το διπλό με χάντικαπ 2 γκολ.

 

Τελευταία Νέα