Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Κύπελλο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Κύπελλο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στη φάση των «32» βρίσκεται το Κύπελλο Ισπανίας, με τις αναμετρήσεις να είναι νοκ-άουτ. Εξι τα ματς από τη διοργάνωση που προσφέρονται σήμερα στο Κουπόνι ΟΠΑΠ και από την οποία προκύπτουν οι δύο πρώτες σημερινές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος. Στο «Ανοέτα», η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Εσπανιόλ, μία αναμέτρηση όπου η φιλοξενούμενη ενδέχεται να κατεβάσει «πειραματική» ενδεκάδα, έχοντας ρίξει σχεδόν αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Η Σοσιεδάδ σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει θα κατέβει με βασικούς και θέλει την πρόκριση, αλλά και τη διάκριση στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Με δεδομένο πως η γηπεδούχος μπαίνει επιθετικά στα εντός έδρας ματς (βρίσκει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά στο πρώτο 45λεπτο στα 3 πιο πρόσφατα στο γήπεδό της) και το γεγονός πως η Εσπανιόλ θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου με αρκετούς αναπληρωματικούς, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.90 στη Bet365.

Διαφορά μίας κατηγορίας υπάρχει από κει και πέρα στο ζευγάρι Χιρόνα – Βιγιαρεάλ, με τη φιλοξενούμενη, που είναι ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, να αναμένεται με ανταγωνιστική 11άδα και με στόχο τη νίκη-πρόκριση. Θα διεκδικήσει ότι μπορεί από το ματς η Χιρόνα, αναμένεται όμως να προφυλάξει κάποιους βασικούς, μεταξύ των οποίων ο πρώτος σκόρερ Στουάνι (20 συμ./ 18 γκολ στη Β Ισπανίας φέτος). Δίνουμε προβάδισμα νίκης στο «κίτρινο υποβρύχιο» και το διπλό, κοντά στις δυόμισι μονάδες, είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι το Γιουβέντους – Ρόμα. Αφορά τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και είναι νοκ-άουτ. Σύμμαχος για τη «γηραιά κυρία» είναι η παράδοση, με εννέα σερί νίκες ως γηπεδούχος επί των Ρωμαίων σε όλες τις διοργανώσεις, τη στιγμή που από τη Ρόμα θα λείψει ο ηγέτης της επίθεσης, Εντιν Τζέκο. Η Γιουβέντους δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το γνωστό 4-3-3 και τον Ρονάλντο να ηγείται της επίθεσης. Τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για τη Γιουβέντους, που είναι σε θέση να πάρει τη νίκη με μηδέν παθητικό. Το συνδυαστικό άσος και No Goal σε απόδοση τριπλασιασμού ολοκληρώνει τις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα