Προγνωστικά στοιχήματος | Με απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αμεσα θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έχει δείξει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ 2. Εχοντας σαφές αγωνιστικό πλάνο και παίκτες με μεγάλη ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας, βρίσκεται στο +6 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης και σήμερα, του δίνεται η ευκαιρία εφόσον επικρατήσει του Λεβαδειακού να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη θέση.

Η ομάδα των Ιωαννίνων σε 17 αγώνες φέτος έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου (με 3-1), που σήμανε παράλληλα και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, προέκυψαν οι απουσίες των βασικών κεντρικών μέσων Σιόντη και Φάμπρι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα επιλέξουμε τον άσο. Σε συνδυασμό και με την τακτική που ακολουθεί ο Λεβαδειακός (κλειστά, δεν ρισκάρει, αυξάνει σταδιακά ρυθμό), το Χ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.10 στη Winmasters μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Ελληνικό ενδιαφέρον, πλην του ποδοσφαίρου, υπάρχει στο μεταξύ και στο Αυστραλιανό όπεν, λόγω της συμμετοχής των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Επιστρέφουμε στα προγνωστικά στοιχήματος και συνεχίζουμε με τη συνάντηση Αταλάντα – Σπαλ για το Καμπιονάτο. Η Αταλάντα θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός πως η Ιντερ γκέλαρε χθες και να πάρει τη νίκη που θα την φέρει στην 4άδα και τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπαλ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δείγμα των όσων δείχνει στον αγωνιστικό χώρο ενώ μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από την Αταλάντα και η λογική λέει πως είναι σε θέση να πάρει μία εύκολη νίκη. Λόγω και της αγωνιστικής της φιλοσοφίας, που είναι άκρως επιθετική, μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο να το έχει «καθαρίσει» από νωρίς και το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί την επιλογή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα