Προγνωστικά στοιχήματος | Για την πρόκριση η Ρόμα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Για την πρόκριση η Ρόμα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το 2007-08 η Ρόμα κατέκτησε το ένατο και πιο πρόσφατο Κύπελλο Ιταλίας στην 92χρονη ιστορία της. Η ομάδα της Ρώμης παίρνει πολύ σοβαρά τη διοργάνωση και στο σημερινό νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» στην έδρα της Πάρμα θα αγωνιστεί με βασική σύνθεση, κάτι που το επιβεβαιώνει. Υπάρχουν κάποιες απουσίες, με κυριότερη του Τζέκο (φορ), οφείλονται όμως σε τιμωρίες και τραυματισμούς και όχι από πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας να τους προφυλάξει.

Η Πάρμα ενδέχεται από την άλλη μεριά να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο προπονητής της, Ρομπέρτο Ντ’ Αμβέρσα. Όπως τόνισε ειδικότερα: «Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά έχοντας κιόλας στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να ρισκάρω τη συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή με κίνδυνο να τραυματιστεί και να τον χάσω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε λίγες ημέρες ξεκούρασης μετά τον αγώνα με τη Λέτσε και αυτό περιπλέκει τα πράγματα».

Πιστεύουμε πως η Ρόμα είναι σε θέση να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στα προημιτελικά (ο νικητής αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους) και το διπλό σε απόδοση 1.94 στη Novibet αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με τη Β Ισπανίας και τη συνάντηση Λα Κορούνια – Σανταντέρ. Κρίσιμο βαθμολογικά ματς για αμφότερες στην προσπάθεια που κάνουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη «μάχη» για την παραμονή. Τη δεδομένη στιγμή η Λα Κορούνια δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο άσος σε τιμές διπλασιασμού μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ. Ιδιαίτερα απαιτητικό φέτος το πρόγραμμα Ευρωλίγκα, με τις ομάδες να έχουν διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ των αγώνων που διεξάγονται σήμερα το Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες (από Μπασκόνια, Εφές, Μακάμπι). Επιλέγουμε την απλή νίκη για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενερμπαχτσέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα