Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μαζί με την Αρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που έχει συμμετάσχει τις περισσότερες φορές σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας. Δώδεκα κατακτήσεις και οκτώ χαμένοι τελικοί (οι περισσότεροι, μαζί με την Εβερτον) για τους «κόκκινους διαβόλους», που σήμερα, σε νοκ-άουτ ματς για τον τρίτο γύρο, υποδέχονται τη Γουλβς. Από το 2015 έχουν να ηττηθούν ως γηπεδούχοι στο Κύπελλο, μετρώντας έκτοτε 7 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στο τελευταίο χρονικά, η Μάντσεστερ επικράτησε 4-0 της Νόριτς για την Πρέμιερ Λιγκ, αποτέλεσμα που τερμάτισε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη και έφτιαξε την ψυχολογία εν όψει του σημερινού ματς Κυπέλλου. Είναι ένα τρόπαιο που θα διεκδικήσει η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού ελπίδες για το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν ενώ και στο Λιγκ Καπ είναι δύσκολο να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της συμπολίτισσας Σίτι, από την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης στην έδρα της (με 3-1).

Η Γουλβς μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νιούκαστλ, ένα ματς που είχε μετριότατη αγωνιστική παρουσία, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και δείχνει έτσι πως υπάρχει μία κάμψη στην απόδοσή της. Ακόμα, ως φιλοξενούμενη σε ρεβάνς Κυπέλλου, έχει αποκλειστεί στις 9 από τις 10 πιο πρόσφατες περιπτώσεις. Τα δεδομένα μοιάζουν θετικά για τη γηπεδούχο και ο άσος του 1.79 στη Betshop αποτελεί την επιλογή μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν, εξ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Επαιξαν και πριν τρεις ημέρες μεταξύ τους, στην έδρα της Παρί και αναδείχθηκαν ισόπαλες (3-3). Η Μονακό, που εδώ και λίγο καιρό έχει νέο προπονητή τον Ρόμπερτ Μορένο, είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα, όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες, ενώ όπως φάνηκε και στο μεταξύ τους ματς που προηγήθηκε, μπορεί να συμβάλλει στο σκοράρισμα και στη διεξαγωγή ενός ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ από νωρίς. Το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα