Προγνωστικά στοιχήματος | Το μομέντουμ με την Τσέλσι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Το μομέντουμ με την Τσέλσι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι του Λονδίνου επί της Αρσεναλ σημείωσε στο φινάλε του 2019 η Τσέλσι. Η επικράτηση με 2-1 επί των «κανονιέρηδων« ήταν η καλύτερη ένεση ηθικού για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον (0-2) στην αναμέτρηση που είχε προηγηθεί. Οι «μπλε» διατηρούνται παράλληλα στην 4άδα της βαθμολογίας και σήμερα μπορούν να ελπίζουν και σε χαμένους βαθμούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Αρσεναλ, ώστε να αυξήσουν τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση και τους «κόκκινους διαβόλους».

Από την Μπράιτον φιλοξενείται σήμερα η Τσέλσι, μία ομάδα απέναντι στην οποία μετράει εννέα σερί νίκες (και στις δύο έδρες). Η Μπράιτον είναι ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων της, ωστόσο η φόρμα αυτή τη στιγμή δείχνει με το μέρος της Τσέλσι, η οποία έχει και ως σύμμαχο την παράδοση τη στιγμή που δεδομένα υπερτερεί βάσει ρόστερ. Το διπλό σε απόδοση 1.91 στη Novibet μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και αποτελεί την επιλογή μας.

Μία από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας, όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, είναι στη Β’ Αγγλίας η Γκρίμσπι. Πλέον έχει συμπληρώσει 11 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη, με 5 ισοπαλίες και 6 ήττες απολογισμό στο διάστημα αυτό. Υποδέχεται τη Σάλφορντ, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στην έναρξη της σεζόν. Η τελευταία γενικά έχει παρουσιαστεί κατώτερη των προσδοκιών, το τελευταίο διάστημα όμως δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ολοκληρώνουμε με την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Φούλαμ – Ρέντινγκ. Η μέχρι στιγμής παρουσία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, συνυπολογίζοντας και την πρόσφατη παράδοση (4 νίκες, 1 ισοπαλία η Φούλαμ ως γηπεδούχος), ο άσος αποκτά το προβάδισμα. Αλλωστε, η Φούλαμ παρουσιάζεται φέτος άκρως ανταγωνιστική στο γήπεδό της, έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα