Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Καταστροφικά εξελίσσεται το τελευταίο τρίμηνο για τη Χάβρη, που πλέον κινδυνεύει να μπει σε σοβαρότατες περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ενδεικτικό της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή, είναι το γεγονός πως παραμένει χωρίς νίκη από τον Αύγουστο και σε 8 ματς (3 ισοπαλίες και 5 ήττες σε αυτό το διάστημα ο απολογισμός της).

Στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς δε, ηττήθηκε ως γηπεδούχος από ομάδα μικρότερης κατηγορίας (3-2 από τη Δουνκέρνη) για το Κύπελλο. Σε συνέχεια των εμφανίσεών της το τελευταίο διάστημα, υπέπεσε σε αρκετά λάθη στο αμυντικό κομμάτι. Ακόμα, όπως επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες, πρόκειται για τη δεύτερη πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την εποχή.

Σήμερα υποδέχεται τη Γκινγκάμπ, η οποία γενικά παρουσιάζει ένα πιο σοβαρό και σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο. Προέρχεται με τη σειρά της από αποκλεισμό στο Κύπελλο (ήττα από Λοριάν εκτός έδρας σε ματς με χαρακτήρα ντέρμπι), ένα αποτέλεσμα που έχει πεισμώσει άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας. Σε καλύτερη κατάσταση συνολικά η Γκινγκάμπ, μπορεί να φύγει σήμερα με τους τρεις βαθμούς, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 2.95 στη Novibet.

Συνέχεια με το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας και τη συνάντηση Γιονγκ Αγιαξ – Χέλμοντ Σπορ. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Αγιαξ υπερτερεί και η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους στη βαθμολογία, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα τους εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Αγιαξ είναι ακόμα η ομάδα που διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παίζοντας άκρως επιθετικά ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, τη στιγμή που η Χέλμοντ είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Λογική επιλογή αποτελεί έτσι το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, μπορεί να επιλεγεί το Over 2.5 γκολ στο ημίχρονο.

Στο μπάσκετ, για την Α1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή, στο τελευταίο ματς με τον Γιώργο Βόβορα ως υπηρεσιακό. Τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς με τον έλληνα κόουτς στον πάγκο για το «τριφύλλι», που δείχνει να έχει βρει ξανά το ρυθμό του. Μάλιστα στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος έχει ξεπεράσει τους 100 πόντους, επίδοση που μπορεί να επαναλάβει και σήμερα.

 

Τελευταία Νέα