Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε γηπεδούχους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε γηπεδούχους

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Λε Μαν στη Β Γαλλίας, είναι η αιτία που βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Με απολογισμό 1 νίκη και 6 ήττες ως φιλοξενούμενη, μοιραία βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη της παραμονής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά την άμυνα. Είναι ενδεικτικό πως διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος τόσο συνολικά (23 γκολ) όσο και στα εκτός έδρας ματς (13 γκολ παθητικό).

Σήμερα έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Καέν, μία αναμέτρηση που δεν θα έχει ξανά διαθέσιμους τους δύο πρώτους τερματοφύλακές της ενώ παραμένει εκτός πλάνων και ο σημαντικός μέσος, Βινσέντ. Η Καέν έχει αρχίσει και αποδίδει σε υψηλά στάνταρ το τελευταίο διάστημα. Δεδομένα υπερτερεί βάσει ρόστερ της σημερινής της αντιπάλου. Ζητούμενο πλέον είναι να καταφέρει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής στο βαθμό που θα ήθελε (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες). Δίνουμε προβάδισμα στην Καέν, κυρίως λόγω των εκτός έδρας επιδόσεων της Λε Μαν και των αμυντικών της κενών και επιλέγουμε τον άσο του 1.95 στη Novibet.

Πλην της Β Γαλλίας, μεταξύ άλλων το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει και αγώνες από τη Β Γερμανίας. Η Αουε υποδέχεται τη Σαντ Πάουλι, έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση (6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 9 τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες). Η Σαν Πάουλι είναι μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας που παραμένουν χωρίς νίκη ως φιλοξενούμενη (4 ισοπαλίες και 2 ήττες) ενώ έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες απουσίες σήμερα. Και εδώ, λόγω της συμπεριφοράς της Σαν Πάουλι στα εκτός έδρας ματς ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Στο μπάσκετ, τα ματς για την Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν και από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος, με το διπλό της Φενερμπαχτσέ στην έδρα της Βιλερμπάν. Περιμένοντας από τη Φενέρ να «ξυπνήσει» αγωνιστικά και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, επιλέγουμε την απλή νίκη της.

 

Τελευταία Νέα