Προγνωστικά στοιχήματος | Με ΠΑΣ Γιάννινα και εθνική

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με ΠΑΣ Γιάννινα και εθνική

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η άμεση επάνοδος στη Σούπερ Λίγκ1, είναι ο μοναδικός στόχος φέτος για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Εχοντας ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, παραμένει αήττητος στις 4 πρώτες αγωνιστικές (2 νίκες και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός του), έχοντας ως φιλοσοφία να έχει την κατοχή της μπάλας και να παίζει επιθετικά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Σήμερα έχει εύκολη θεωρητικά αποστολή, απέναντι στην ουραγό της κατηγορίας (Απόλλων Πόντου), μία ομάδα που δεν έχει ακόμα σκοράρει στο πρωτάθλημα και έχει προλάβει να δεχθεί 11 γκολ. Ο Απόλλων είχε τιμωρηθεί και με -6 και μαζί με την Κέρκυρα, είναι οι ομάδες που θεωρούνται ως φαβορί για τον υποβιβασμό. Λόγω της διαφοράς ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Πόντου και της επιθετικής τακτικής των γηπεδούχων, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.22 στον Stoiximan.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2020 παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει στο ΟΑΚΑ τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση απέναντι στη Φινλανδία, την ομάδα που πήρε την πρόκριση από τον όμιλό μας στην τελική φάση του Euro, μαζί με την Ιταλία. Το Ελλάδα – Φινλανδία είναι ένα ματς που προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές.

Ο άσος είναι το σημείο που θα κρατήσουμε, καθώς περιμένουμε από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, οι οποίες έχουν ανεβάσει το ηθικό των διεθνών. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ προτίθεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με την αναμέτρηση που προηγήθηκε και τη νίκη στην Αρμενία 1-0. Η Φινλανδία έχει ήδη προκριθεί στα τελικά, κάτι που ενδεχομένως θα την κάνει να παρουσιαστεί πιο... χαλαρή στη σημερινή αναμέτρηση. Η βελτίωση της Ελλάδας και το γεγονός πως η Φινλανδία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο δίνουν έτσι στον άσο τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα