Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Euro U19

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Euro U19

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τα πρώτα δείγματα της Ρωσίας U19 υπό τις οδηγίες του Αλεξάντερ Κερζακόφ, ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Επιθετικό είναι το στυλ που θέλει να της δώσει ο πρώην διεθνής φορ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Διαθέτει πολύ καλή φουρνιά παικτών, όπως επιβεβαίωσε τον Οκτώβριο και τις φιλικές νίκες επί της Εσθονίας (3-0 και 6-0).

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στον όμιλο των προκριματικών του Euro απέναντι στο Κόσοβο. Περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στα πρόσφατα φιλικά έδειξαν μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Η Ρωσία είναι το ξεκάθαρο φαβορί και μπορεί να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση. Επιλογή μας αποτελεί το Over 3.5 γκολ, στοίχημα που προσφέρεται σε απόδοση 1.88 στον stoiximan.

Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Νέων (U19) είναι και αυτές που κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ. Από την εν λόγω διοργάνωση έχουμε κρατήσει και το διπλό της Δανίας στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία. Το ματς διεξάγεται στη Δανία και η γηπεδούχος θα είναι έτσι τυπικά φιλοξενούμενη. Σαν ομάδα διαθέτει ποιότητα στην επίθεση ενώ γενικά οι παίκτες που διαθέτει αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις τους στην U19, αφού έχουν ως στόχο να κερδίσουν τη θέση τους και στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της χώρας.

Σε επίπεδο πρωταθλημάτων τώρα, μεταξύ των κατηγοριών που υπάρχει αγωνιστική δράση, είναι η Β Βραζιλίας. Από την εν λόγω κατηγορία θα ολοκληρώσουμε τις σημερινές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος και την αναμέτρηση Μποταφόγκο SP – Σπορτ Ρεσίφε. Η γηπεδούχος προέρχεται από εντός έδρας ήττα με την Μπραγκαντίνο (2-3), αποτέλεσμα που ουσιαστικά την πέταξε εκτός διεκδίκησης ανόδου. Πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την άνοδο βρίσκεται από την άλλη η Σπορτ Ρεσίφε, η οποία με νίκη σήμερα κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Βάσει φόρμας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και από τη στιγμή που έχει και κίνητρο, το διπλό είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα