Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στη Βραζιλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στη Βραζιλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλημάτων ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Ένα από τα πρωταθλήματα που δεν είχε διακοπεί και η δράση συνεχίζεται σήμερα, είναι της Α Βραζιλίας. Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα προέρχονται όλες οι επιλογές της ημέρας. Αρχίζουμε από την αναμέτρηση Γκρέμιο – Μπαΐα.

Εξαιρετική παράδοση για την Γκρέμιο, καθώς δεν έχει ηττηθεί εδώ και 19 εντός έδρας ματς από τη σημερινή της αντίπαλο. Δέκα ήττες και 9 ισοπαλίες για τη φιλοξενούμενη στη συγκεκριμένη έδρα ενώ βάσει φόρμας, δεν διανύει και την καλύτερή της κατάσταση, με 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα ματς. Δύο νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων για την Γκρέμιο, με τον άσο του 1.55 στον stoiximan να αποκτά έτσι τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Συνεχίζουμε με το ματς Βάσκο Ντα Γκάμα – Μποταφόγκο, ένα σημείο που προτείνεται ομόφωνα στα προγνωστικά Τύπου. Η εντός έδρας επικράτηση επί της Φορταλέζα (1-0) ανέβασε το ηθικό στην Βάσκο ενώ της επέτρεψε παράλληλα να πάρει βαθμολογική ανάσα. Δείχνει γενικά σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή, έχοντας βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα. Η Μποταφόγκο μετά τις 5 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα (εχει και μία νίκη) προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Αλμπέρτο Βαλεντίμ σήμερα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία. Στην πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής έχει να αντιμετωπίσει ξανά απουσίες από την αμυντική γραμμή, τη στιγμή που η Μποταφόγκο υστερεί σημαντικά μακριά από την έδρα της με 5 ήττες και 1 ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα. Με τον άσο.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τον αγώνα Κρουζέιρο – Σάο Πάολο και επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία (Χ2). Εννέα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε η Κρουζέιρο (5 ήττες και 4 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό) τη στιγμή που η Σάο Πάολο δείχνει σε πολύ καλύτερο επίπεδο τη δεδομένη στιγμή, προερχόμενη από νίκη στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς (1-0) και αήττητο 4 αγώνων στην κατηγορία.

 

Τελευταία Νέα