Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με ειδικά

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με ειδικά

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μικρό σε όγκο το σημερινό κουπόνι στο ποδόσφαιρο και ως αυτού, μία καλή εναλλακτική επιλογή για όσους δεν προτίθενται να στοιχηματίσουν, μπορούν να αποτελέσουν τα φρουτάκια δωρεάν (ο παίκτης μπορεί να κάνει παιχνίδι χωρίς χρήματα, να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και να δει τους συνδυασμούς που κερδίζουν).

Εμείς πάντως θα πορευτούμε και σήμερα με το στοίχημα και θα κάνουμε παιχνίδι με ειδικά στοιχήματα, σε μία προσπάθεια να αυξήσουμε το ρίσκο με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση. Αρχίζουμε με την αναμέτρηση Αρμενία U21 – Ιταλία U21 για την προκριματική φάση του Euro 2021. Η Αρμενία νίκησε σχετικά δύσκολα 2-0 το Λουξεμβούργο στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς. Ηταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά τις εκτός έδρας ήττες από Ιρλανδία (0-1) και Ισλανδία (1-6).

Η Ιταλία έχασε βαθμούς στην Ιρλανδία (0-0) στο τελευταίο χρονικά ματς, μία αναμέτρηση που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και γενικά παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Το αποτέλεσμα που προηγήθηκε αναμένεται να «ξυπνήσει» τους Ιταλούς εν όψει της αναμέτρησης στην Αρμενία, όπου η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το μόνο που απασχολεί. Περιμένοντας υποψιασμένη την Ιταλία και να θελήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο από νωρίς, ρισκάρουμε με το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.25 στη Novibet.

Το ίδιο ειδικό στοίχημα έχουμε κρατήσει και από τη συνάντηση Ισραήλ U19 – Ολλανδία U19 για τα προκριματικά του Euro 2020. Το επιθετικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζει διαχρονικά όλες τις ομάδες της Ολλανδίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η μικρή Ολλανδία έχει σημειώσει 13 γκολ, κάτι που το επιβεβαιώνει πλήρως. Παρότι έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, θέλει τη νίκη και σήμερα για να παραμείνει στην πρώτη θέση, ώστε σύμφωνα με τον προπονητή της, τον 46χρονο Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ: «να είμαστε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην Elite Round». Και εδώ το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο προσφέρεται σε αποδόσεις πάνω από διπλασιασμό και αποτελεί την επιλογή μας, αφού περιμένουμε ακόμα μία φορά από την Ολλανδία να αγωνιστεί όπως το συνηθίζει. Επιθετικά από τα πρώτα λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα