Προγνωστικά στοιχήματος | Τα γκολ ανεβάζουν την απόδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Τα γκολ ανεβάζουν την απόδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά σε Euro 2020 και Μουντιάλ 2022 κυριαρχούν στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ενώ σε ότι αφορά το μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι αγώνες για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Υπάρχουν έτσι επιλογές για τους παίκτες του στοιχήματος ενώ φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον από μέρος των παικτών υπάρχει και στο Online καζίνο Ελλάδα.

Εμείς θα πορευτούμε με τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 και θα κάνουμε παιχνίδι με ειδικά στοιχήματα, σε μία προσπάθεια να αυξήσουμε την απόδοση, με το ανάλογο ρίσκο φυσικά. Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί σήμερα. Ένα από αυτά το Βέλγιο, που φιλοξενεί το Σαν Μαρίνο. Η διαφορά τους, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου, με το Βέλγιο να είναι πρώτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς (19-1 τα γκολ) και το Σαν Μαρίνο να μετράει μόνο ήττες και να μην έχει σημειώσει ούτε γκολ, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα 28. Στα 4.6 γκολ κατά μέσο όρο τα ματς που δέχεται ανά αγώνα το Σαν Μαρίνο.

Από το επιθετικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται το Βέλγιο, το οποίο και στα 5 ματς που έχει δώσει στο 2019, έχει δείξει την πρόθεση να τα «καθαρίσει» από νωρίς. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Η διαφορά ποιότητας σε συνδυασμό με την εικόνα των δύο ομάδων από την αρχή της προκριματικής φάσης, δίνει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης του Over 3.5 γκολ στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση είναι και η Πολωνία. Διαθέτει παίκτες όπως οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κρίστοφ Πιόντεκ με τον πρώτο να είναι και τρομερά φορμαρισμένος αυτή την εποχή. Η Λετονία είναι ουραγός, σκοράρει δύσκολα και δέχεται πολύ εύκολα γκολ (1 υπέρ, 19 κατά) ενώ μετράει μόνο ήττες σε 6 ματς. Όπως και στον αγώνα του Βελγίου, έτσι και εδώ περιμένουμε από την Πολωνία να μπει με επιθετική διάθεση στον αγώνα και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο. Επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο σε τιμές πάνω από τον διπλασιασμό.

 

Τελευταία Νέα