Προγνωστικά στοιχήματος | Με την αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με την αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Θύμα έκπληξης, λόγω επιπόλαιων λαθών στο αμυντικό κομμάτι, έπεσε την προηγούμενη αγωνιστική η Μάντσεστερ Σίτι. Η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ ηττήθηκε στην έδρα της από τη Νόριτς (2-3) με συνέπεια η διαφορά της από την πρώτη θέση και τη Λίβερπουλ να αυξηθεί στους 5 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα, επανήλθε στις νίκες, στην αναμέτρηση με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ (3-0 στην Ουκρανία) και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει σήμερα για το πρωτάθλημα, ώστε να μην χαθεί από τόσο νωρίς πολύτιμο έδαφος.

Τη Γουότφορντ φιλοξενεί, μία ομάδα απέναντι στην οποία μετράει 8 σερί νίκες ως γηπεδούχος και το τελευταίο διπλό να χρονολογείται στο 1987 (6-1-0 έκτοτε). Με δεδομένο πως περιμένουμε από τη Σίτι να αντιδράσει και σύμφωνα με την άκρως επιθετική συμπεριφορά της – είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες – επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.71 στη Novibet. Αλλωστε και η Γουότφορντ είναι ομάδα που διαθέτει καλές μονάδες μεσοεπιθετικά και μπορεί να συμβάλλει σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ.

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το ματς Ρεμς – Μονακό. Υπό πίεση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικότατες απουσίες παικτών στη σημερινή συνάντηση. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι δύο βασικοί επιθετικοί, Σλιμανί και Μπεν Γιεντέρ. Εχουν σημειώσει από 3 γκολ ο καθένας και τα 6 από τα 7 συνολικά τέρματα της ομάδας του Πριγκιπάτου στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της. Στα μείον για τη Μονακό και το γεγονός πως έχει αρνητική παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα (7 νίκες, 6 ισοπαλίες, 13 ήττες). Τα δεδομένα του αγώνα γέρνουν έτσι υπέρ της Ρεμς και ο άσος που τιμάται στις δυόμισι μονάδες, δείχνει να αξίζει το ρίσκο.

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι μεταξύ Μίλαν – Ιντερ στο Καμπιονάτο. Αμφότερες φυσικά θα διεκδικήσουν τη νίκη, τόσο για το γόητρο όσο και τη βαθμολογία. Φαινομενικά πρόκειται για ένα ισορροπημένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

 

Τελευταία Νέα