Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο Καμπιονάτο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο Καμπιονάτο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες τελικές ενέργειες, είναι στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Λάτσιο. Στάθηκε άτυχη στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς και την ισοπαλία με τη Ρόμα (1-1), μία αναμέτρηση που είδε την μπάλα να σταματάει τέσσερις! φορές στο δοκάρι.

Δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 3-0 στην έδρα της Σαμπντόρια. Από την Σπαλ φιλοξενείται σήμερα, μία ομάδα με δυσκολίες στο αμυντικό κομμάτι, όπως έχει φανεί στα δύο πρώτα φετινά ματς. Στο τελευταίο, έπαιξε για την ισοπαλία, αλλά δέχθηκε το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα στην έδρα της Μπολόνια στις καθυστερήσεις. Η Λάτσιο έχει το σαφές προβάδισμα νίκης στη σημερινή αναμέτρηση και το διπλό του 1.61 στη Novibet αποτελεί την επιλογή μας.

Είναι ένα σημείο που προτείνεται μάλιστα ομόφωνα από τους συντάκτες των στοιχηματικών εντύπων, όπως αποτυπώνεται στα Προγνωστικά Τύπου.

Συνεχίζουμε με Καμπιονάτο και τον αγώνα Βερόνα – Μίλαν. Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα η Μίλαν και την ήττα από την Ουντινέζε (0-1) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν, με 1-0 της Μπρέσια. Επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις των «ροσονέρι» που λογικά θα είναι υποψιασμένοι στο σημερινό ματς με τη Βερόνα και δεν θα την ξαναπατήσουν όπως στην πρεμιέρα. Απέναντι στη Βερόνα, ομάδα που θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό, έχει τον πρώτο λόγο και η λογική λέει πως θα πιστοποιήσει την ανωτερότητά της και στον αγωνιστικό χώρο. Λογική επιλογή το διπλό, σε ανάλογη απόδοση με αυτό της Λάτσιο.

Ολοκληρώνουμε με Ολλανδία και την αναμέτρηση μεταξύ Φέγενοορντ – Ντα Χάαγκ. Στην γηπεδούχο υπάρχουν σημαντικές επιστροφές παικτών μεσοεπιθετικά συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα , με κυριότερη του φορ Λάρσον (3συμ/1γκολ) που αναμένεται εκ νέου στο αρχικό σχήμα. Ομάδα που σημειώνει και δέχεται γκολ η Ντε Χάαγκ, είναι σε θέση να συμβάλει σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς, τη στιγμή που περιμένουμε από τη Φέγενοορντ να αντιμετωπίσει επιθετικά το σημερινό ματς. Το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα