Προγνωστικά στοιχήματος | «Καθαρίζουν» από ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | «Καθαρίζουν» από ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, θέλουν να κάνουν σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η Ενωση υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας της από το περσινό ματς με τον Αγιαξ και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Σλοβακία από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν σε μία εβδομάδα από τώρα και φυσικά θα ήταν θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να προκριθούν και οι δύο ώστε να έχουμε τρεις εκπροσώπους στην Ευρώπη.

Στοιχηματικά, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε το διπλό στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.75 στη bwin. Περιμένουμε από τον πρωταθλητή Ελλάδος να θελήσει να κυριαρχήσει από νωρίς και να ψάξει το γρήγορο γκολ που θα βάλει τις βάσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δωρεάν φρουτάκια: Δοκίμασε εδώ την τύχη σου

Εύκολο θεωρητικά έργο για τη Μάλμε, απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα από το Ισραήλ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε φουλ φόρμα, αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη ενώ φυσικά, υπερτερεί ποιοτικά βάσει ρόστερ της αντιπάλου της, η οποία υστερεί σε ρυθμό αγώνων. Λογικό φαβορί η Μάλμε, ομάδα που ως γηπεδούχος επιλέγει να μπαίνει με επιθετικό προσανατολισμό και γενικά έχει το εύκολο γκολ. Θεωρούμε πως οι Σουηδοί μπορούν τουλάχιστον να προηγούνται στο σκορ στην ανάπαυλα και επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο 45λεπτο.

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και στον αγώνα μεταξύ Γάνδης – Ριέκα. Η Γάνδη επιβεβαιώνει και φέτος πως πρόκειται για μία ομάδα με επιθετική συμπεριφορά και σκοράρει εύκολα. Επιθετική και η τακτική της Ριέκα, όμως οι γηπεδούχοι είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από άποψη ρόστερ. Οι Βέλγοι είναι σε θέση να επικρατήσουν, μπορούν να το κάνουν από το πρώτο ημίχρονο και ο άσος στο πρώτο 45λεπτο αποτελεί την επιλογή μας.

Με τα τρία παραπάνω στοιχήματα, το διπλό ημίχρονο του ΠΑΟΚ και τους άσους στο ημίχρονο γα Γάνδη και Μάλμε, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Τελευταία Νέα