Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με τα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με τα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει σήμερα στο Νησί, με δράση σε Τσάμπιονσιπ, Α και Β Αγγλίας, σε ένα πρόγραμμα που από άποψη ενδιαφέροντος, κυριαρχούν οι αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν δύσκολα τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται όμως από την άλλη μεριά σε πολύ καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους Κύπριους ενώ στο ρόστερ τους υπάρχουν φυσικά παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως οι μέσοι Ζίγες και Τάντιτς, που θα είναι φέτος τα... πρώτα βιολιά. Στοιχηματικά δεν προκύπτει κάτι ενδιαφέρον από το ματς. Ο Αγιαξ έχει τον πρώτο λόγο, όμως το διπλό παίζει αρκετά χαμηλά για τη δυσκολία του αγώνα.

Με την Αγγλία θα πορευτούμε, αρχίζοντας από το ματς Σουίντον – Νορθάμπτον για τη Β Αγγλίας. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Η Σουίντον παραμένει αήττητη (2-1-0) και έχει ως σύμμαχο την παράδοση (4-3-1) ως γηπεδούχος απέναντι στη Νορθάμπτον, τη στιγμή που η φιλοξενούμενη παραμένει χωρίς νίκη (0-1-2) και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τον προπονητή της (Κιθ Κερλ) να βρίσκεται ήδη υπό έντονη αμφισβήτηση. Τα αγωνιστικά δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για τη Σουίντον και ο άσος, που προσφέρεται σε απόδοση 1.86 στη Betshop, αποτελεί την επιλογή μας. Για μεγαλύτερο ρίσκο, μπορεί να επιλεγεί ο άσος στο -1 στο ασιατικό χάντικαπ.

Μία κατηγορία παραπάνω, στην Α Αγγλίας, η Μπρίστολ Ρόβερς φιλοξενεί την Τρανμίρ. Δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της η Μπρίστολ, είναι όμως ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στο γήπεδό της και αυτόν τον παράγοντα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα και να πάρει το τρίποντο, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά και στον ψυχολογικό τομέα. Μέτρια πράγματα και για την Τρανμίρ, που στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς αντιμετώπισε την περιορισμένων δυνατοτήτων φέτος Μπόλτον και επικράτησε εύκολα 5-0.

Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα και επιλέγουμε τη νίκη της Τρανμίρ σε αποδόσεις διπλασιασμού και πάνω. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Τρίτη.

 

Τελευταία Νέα