Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές από το Κόπα Αμέρικα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές από το Κόπα Αμέρικα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εστω και αγχωτικά, η Αργεντινή επικράτησε του Κατάρ (2-0) χθες και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά. Η «αλμπισελέστε» έδωσε έτσι συνέχεια στην παράδοση που τη θέλει να περνάει πάντα τη φάση των ομίλων από το 1987 και έπειτα (για 13 σερί διοργανώσεις).

Σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση «σφραγίζουν» Χιλή – Ουρουγουάη, που τίθενται αντιμέτωπες για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Γ ομίλου. Αμφότερες έχουν ήδη προκριθεί και εκκρεμεί η πρώτη θέση, η οποία φέρνει στην επόμενη φάση το Περού (ο δεύτερος αντιμετωπίζει την Κολομβία).

Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Λόγω συστήματος, η Ουρουγουάη αφήνει και πολλά κενά στην άμυνα τα οποία ένας ποιοτικός αντίπαλος μπορεί να αξιοποιήσει. Φάνηκε η ευκολία με την οποία δέχεται φάσεις στο τελευταίο χρονικά ματς και την ισοπαλία με την Ιαπωνία (2-2). Μοιάζει πολύ λογικό το ενδεχόμενο το σημερινό μεταξύ τους ματς να έχει γκολ και από τις δύο ομάδες, με το G/G να προσφέρεται σε απόδοση 1.83 στη Vistabet.

Από την ίδια διοργάνωση συνεχίζουμε τα προγνωστικά και τον αγώνα Εκουαδόρ – Ιαπωνία. Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία, αφού μένουν και οι δύο εκτός συνέχειας. Ο νικητής προκρίνεται στα νοκ-άουτ και βρίσκει ως αντίπαλο στα προημιτελικά τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής εικόνα τους στη διοργάνωση, η Ιαπωνία έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις. Ναι μεν και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι, οι Ασιάτες όμως είναι πιο επικίνδυνοι στην επίθεση.

Το νεανικό συγκρότημα της Ιαπωνίας (στην αποστολή μετέχουν αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020), βασιζόμενο στην ταχύτητα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην «βαριά» άμυνα των τυπικά γηπεδούχων. Αλλωστε, το Εκουαδόρ στα 4 πιο πρόσφατα ματς, επίσημα και μη, δέχεται πρώτο γκολ και μάλιστα στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό σε τιμές τριπλασιασμού.

 

Τελευταία Νέα